Echipa lui Hagi a pierdut cu 1-2 acasă

Concurs Viitorul, mușcat de "Cățelul" lui CS Otopeni

618
Viitorul, mușcat de \

Articole de la același autor

Viitorul Constanța a pierdut cu 1-2 (0-2) partida de ieri, de pe teren propriu, cu CS Otopeni, contând pentru etapa a 20-a a Ligii a II-a la fotbal, seria întâi.
Oaspeții au deschis scorul încă din miniutul 8, când Cr. Cristea a primit mingea la 22 m de poarta Viitorului și l-a învins pe C. Popa cu un șut puternic. În minutul 13, M. Rusu a avut ocazia să egaleze, dar a trimis cu capul alături. Fostul jucător al Farului Lucian Pârvu ("Cățelu"), care avea să le creeze mari probleme gazdelor, și-a arătat colții prima dată în minutul 25, când a tras alături după ce a scăpat spre poarta gazdelor. În minutul 37, Pârvu nu a mai ratat golul, punctând însă cu noroc: Serediuc a centrat, Ninu nu a putut respinge, iar mingea l-a lovit pe Pârvu și a ricoșat în poartă. 0-2 pentru CS Otopeni, scor cu care s-a intrat la cabine.
Imediat după pauză, în minutul 48, Viitorul a cerut penalty la un contact în careu între Vătavu și Robert Lupu, dar arbitra Cristina Dorcioman a rămas impasibilă. Gazdele au primit însă o lovitură de la 11 m în minutul 63, după ce Claudiu Dumitrescu l-a faultat în postură de ultim apărător pe Cristocea și a văzut cartonașul roșu. Același Cristocea a executat penalty-ul, dar a ratat, trăgând peste poartă!
În cele din urmă, Viitorul a reușit să înscrie în minutul 70, prin Cârstocea, care a punctat cu capul din careul mic, în urma unui corner executat de Cristocea și a unei recentrări a lui Rusu. Deși a avut 20 de minute în față și un om în plus, Viitorul nu a putut să mai modifice tabela până la final. Mai mult, era să primească și golul trei, în minutul 81, când Lucian Pârvu a scăpat singur de la centrul terenului, dar nu a reușit să-l învingă pe C. Popa.
Au jucat: Viitorul (antrenori, Cătălin Anghel și Norbert Niță): C. Popa - M. Rusu, Ninu (79 I. Călin), Larie, Al. Chirilă - Cârstocea, Benzar, Cristocea (cpt.) - R. Lupu, Șt. Sandu (57 Gavra), Sin (85 M. Dan); CS Otopeni (antrenori, Tudorel Dumitru și Silviu Cristescu): Oltean - Cl. Dumitrescu, M. Vătavu, Corcoveanu (76 P. Dedu), Cr. Cristea (90+1 Vitinha) - Serediuc, Stana (59 Ad. Neagoe), Fl. Manea (cpt.), G. Ghiță - L. Pârvu, M. Dedu.
În urma acestui eșec, Viitorul ocupă locul cinci în clasament, cu 29 de puncte, iar în etapa viitoare evoluează în fieful lui Juventus București.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7722 secunde