Viitorul pierde la CFR Cluj. Lupta la titlu se anunță infernală

207
Viitorul pierde la CFR Cluj. Lupta la titlu se anunță infernală - viitorulcfrcluj1024x682-1488752045.jpg

Articole de la același autor

Duminică seară, FC Viitorul Constanța a fost învinsă cu 1-0 (1-0), în deplasare, pe terenul celor de la CFR Cluj, meci contând pentru etapa a XXVl-a a Ligii l de fotbal, ultima înainte de play-off. Unicul gol al partidei a fost marcat de către Ciprian Deac, în minutul 21.


Meciul a fost unul echilibrat, cu ocazii de ambele părți. În minutul 24, trupa lui Gheorghe Hagi a cerut penalty la un duel în careu între Ciprian Deac și Florinel Coman, însă centralul Istvan Kovacs a făcut semn că jocul poate continua. 


Pe finalul primei reprize, Deac a fost a aproape să dubleze diferența, iar Chițu a irosit o ocazie imensă de readuce egalitatea pe tabelă, fiind schimbat la pauză de Gheorghe Hagi. În a doua parte a jocului, ambele formații s-au anihilat perfect, șuturile la poartă fiind inexistente. CFR Cluj se impune și revine în lupta pentru titlu. 


La sfârșitul partidei, Gheorghe Hagi și-a declarat, din nou, nemulțumirea privind înjumătățirea punctelor. Conform noului clasament, diferența dintre FC Viitorul și Dinamo (echipa ajunsă in extrem în play-off) este doar de 5 puncte. Legat de schimbarea suprinzătoare a lui Chițu, de la pauză, Hagi a declarat că este strict problema lui.


FC Viitorul (manager tehnic Gheorghe Hagi): Buzbuchi – S. Rădoi (min. 46, Casap), Țîru, Boli, Hodorogea – Benzar, Nedelcu, Purece (min. 65, A.Ciobanu) – Fl.Coman, Morar, Chițu (min. 46, I.Vînă).


Iată și celelalte rezultate ale zilei: Pandurii Târgu Jiu – Dinamo 0-2 ( Nemec min. 34, Nistor min. 85) și CSU Craiova – Gaz Metan 1-0 (Bancu, min 62)


Clasament: 1. FC Viitorul Constanța (26 p), 2. FC Steaua București (24 p), 3. CFR Cluj (22 p), 4. CSU Craiova (22 p), 5. Dinamo București (21 p), 6. Astra Giurgiu (21 p)*


*Astra Giurgiu mai are de disputat un meci, acasă cu FC Botoșani, luni, de la ora 20.30.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1889 secunde