Viitorul și Metalul încep, duminică, urcușul către finala Naționalelor

887
Viitorul și Metalul încep, duminică, urcușul către finala Naționalelor - a48832db3e915fbfeed9f47e1e51096b.jpg
Viitorul și Metalul, cele două reprezentante ale Constanței care au trecut cu brio de faza de zonă a Campionatului Național de juniori A (născuți după 1 ianuarie 1991), susțin, duminică, 30 mai, manșa tur a semifinalelor, ambele formații evoluând pe teren propriu.
Viitorul (antrenori, Ștefan Petcu și Marius Codescu) întâlnește, de la ora 9,30, pe terenul de la Ovidiu, pe CFR Cluj, iar Metalul (antrenor, Florin Burcea) primește replica lui ACU Arad, de la ora 11, pe terenul "Metalul" din Complexul Sportiv "Badea Cârțan".
Atât Viitorul, cât și Metalul au încheiat cu punctaj maxim cele trei meciuri de la zonă, puștii lui Hagi având un golaveraj de 13-4. În dreptul Metalului, un club privat cu o istorie recentă, dar care s-a abonat rapid la performanță, este trecut meciul de referință cu Steaua, decisiv pentru accederea în semifinale, pe care constănțenii l-au câștigat cu 5-3, după ce au fost conduși cu 3-0 în minutul 15!
"Băieții noștri au valoare și mentalitate de învingători. Toți sunt din Constanța și au loialitate pentru fotbalul local. Dacă au bătut Steaua, o pot dovedi și pe ACU. Prin dăruire și disciplină, au realizat deja o mare performanță, prin atingerea ultimului act al competiției, iar acum sunt aproape de a atinge un alt vis. Jos pălăria pentru ce au făcut până acum!", a declarat, pentru "Cuget Liber", Marcel Lică, președintele Metalului.
"Nu cunoaștem prea multe despre CFR Cluj, dar ne interesează în primul rând jocul nostru. Sperăm să trecem cu brio de primul meci, cu atât mai mult cu cât echipa noastră dă randament acasă", ne-a spus și antrenorul Viitorului, Ștefan Petcu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3858 secunde