Sâmbătă, la Constanța, începe turneul final al Cupei "Hagi Danone"

Concurs Puștii se întâlnesc cu Hagi și, apoi, cu Zidane

484
Puștii se întâlnesc cu Hagi și, apoi, cu Zidane - f4ca0e20708a4c6a1a09a20926f78813.jpg

Articole de la același autor

Turneul final al Cupei "Hagi Danone" la fotbal începe sâmbătă, 29 mai, la Constanța, și se desfășoară în fiecare zi, pe terenul "Voința", ultima zi de concurs fiind marți, 1 iunie. În urma celor șapte turnee zonale, s-au calificat 16 echipe, care vor evolua în două turnee paralele: competiția cluburilor (care va debuta cu faza grupelor, pe 29 mai) și competiția școlilor (care va începe pe 30 mai).
Echipele sunt: Luceafărul Brăila, Aripi LPS Pitești, Ceahlăul Piatra Neamț, ACU Arad, FC Brașov, Viitorul Zalău, CSS 2 București și Academia de Fotbal "Gheorghe Hagi" - pentru competiția cluburilor, Școala nr. 13 "Ștefan cel Mare" Galați, Școala "I. Gh. Duca" Rm. Vâlcea, Școala nr. 12 LPS Suceava, LPS Banatul Timișoara, Școala nr. 27 Brașov, Școala "Ion Agârbiceanu" Cluj, Liceul "Mircea Eliade" București și Școala nr. 12 "B. P. Hașdeu" Constanța - pentru competiția școlilor.
Echipele câștigătoare ale celor două secțiuni vor disputa marți, 1 iunie, de la ora 17, Supercupa "Hagi Danone", care oferă învingătorilor calificarea la finala internațională a Cupei Națiunilor Danone din Africa de Sud, din luna octombrie, unde îl vor întâlni pe Zinedine Zidane. Învinsa din Supercupă va fi premiată cu un cantonament de zece zile în România.
Și echipele clasate pe primele trei locuri în competiția cluburilor și a școlilor vor primi diverse premii. Cea mai bună echipă din întrecerea cluburilor va fi desemnată și campioană națională, turneul fiind înscris în calendarul Federației Române de Fotbal sub numele de Campionatul Național de Juniori E. De asemenea, Fundația "Gheorghe Hagi" și Danone România vor acorda și o serie de premii speciale jucătorilor remarcați.
În deschiderea Supercupei, toți copiii din Constanța sunt invitați să participe, la baza sportivă "Voința", începând cu ora 14, la Olimpiada Copiilor, competiție dedicată Zilei Copilului.
Școlile din Constanța se pot înscrie în competiția de fotbal mixt cu echipe formate din șase jucători plus patru rezerve. Va fi premiată și cea mai frumoasă galerie, iar copiii mai pot participa la o mulțime de probe și concursuri.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1441 secunde