Vine Poli! BC Athletic joacă, în week-end, la Sala Sporturilor

639
1

Articole de la același autor

Duminică, de la ora 12, BC Athletic Constanța revine în Sala Sporturilor pentru meciul din Liga 1 contra celor de la Poli Iași. Moldovenii au luptat în sezonul trecut pentru promovarea în Liga Națională și au în componență jucători cu experiență și foarte valoroși. 


"Cu siguranță, va fi un meci dificil, contra unui adversar extrem de puternic, dar vom căuta să practicăm cel mai bun joc al nostru. Nu vom evolua cu frică, avem doar de învățat din aceste jocuri și sunt sigur că ne vom descurca. Sperăm să avem alături de noi și sprijinul suporterilor, deoarece îi simțim foarte aproape de noi și ne dau putere în momentele dificile. Intrarea va fi, ca de obicei, liberă", a declarat team-managerul celor de la BC Athletic, Andrei Talpeș. 


Va fi un week-end aglomerat și pentru juniorii U18 ai celor de la BC Athletic. Sâmbătă, de la ora 12, la sala "Tomis" din strada Flămânda, băieții antrenați de Alexandru Olteanu și Bogdan Ivanovici vor primi vizita celor de la CSS Tulcea, într-o partidă în care jucătorii constănțeni iau în calcul doar victoria. 


Comentează știrea

Ciupi
11 noiembrie 2016
.....

Mai lasă vrăjeala bai talpes si nu-ți mai pregăti motive pentru o noua infrangere

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3719 secunde