Vinicius l-a impresionat pe Ilie Dumitrescu, după primul meci pentru FCSB

134
Vinicius l-a impresionat pe Ilie Dumitrescu, după primul meci pentru FCSB - vinicius-1628498848.jpg

Articole de la același autor

Paulo Vinicius, care peste trei zile, 12 august 2021, va împlini 37 de ani, a debutat în tricoul roș-albaștrilor și a avut o evoluție foarte bună.Brazilianul a fost exact în apărare, dar a apărut și la finalizare, fiind aproape și de a marca. Ilie Dumitrescu a remarcat prestația noului fundaș de la FCSB. ”Jucătorii de la Gaz Metan nu au reușit să treacă de el în nicio acțiune, în duel unu la unu. Și la fazele fixe, el lovea fiecare minge.", a spus Ilie Dumitrescu, prezent în studioul emisiunii Fotbal Club, de la Digi Sport.

Expertul Digi Sport a concluzionat și a lăudat, indirect, transferul pe care l-a realizat Gigi Becali. ”Se simte apariția lui în echipă!”, a mai spus fostul mare fotbalist. La pauza partidei, tehnicianul roș-albaștrilor, Dinu Todoran a făcut nu mai puțin de trei schimbări.

FCSB a deschis scorul în minutul 12, după ce Florin Tănase a transformat lovitura de la 11 metri obținuță de Cordea, dar egalitatea a fost restabilită în minutul 25, când Matricardi a marcat cu capul după o lovitură de la colțul terenului deviată de Irobiso.

La pauza meciului, Dinu Todoran a efectuat nu mai puțin de trei modificări, cel mai probabil acestea dictate de către patronul grupării, Gigi Becali care a recunoscut recent că el este cel care face schimbările la FCSB. Moruțan, Mamut și Haruț au fost înlocuiți cu Olaru, Stoica și Crețu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4264 secunde