Video Violențe și haos la meciul Petrolul - Steaua: Suporterii s-au bătut cu fotbaliștii VIDEO

442
Violențe și haos la meciul Petrolul - Steaua: Suporterii s-au bătut cu fotbaliștii VIDEO - 414046lovitura228558800-1320046748.jpg
Meciul Petrolul – Steaua a fost întrerupt chiar înainte de pauză, la scorul de 2-0 pentru roș-albaștri, din cauza unor evenimente incredibile. Un fotbalist a ajuns în spital, cu fractură de os zigomatic, iar altul a rămas cu arsuri pe spate și pe gât.

Haos pe stadionul "Ilie Oană", unde s-a desfășurat meciul dintre Petrolul Ploiești și Steaua. Un fan al ploieștenilor a intrat pe teren și l-a lovit pe Galamaz, care a ajuns la spital cu fractură de os zigomatic, informează Gsp.ro. Stanca și Martinovic l-au agresat pe fan, moment în care suporterii Petrolului au aruncat cu o petardă în Tătărușanu, portarul stelist suferind arsuri pe spate și pe gât.

Galamaz are nevoie de operație, Tătărușanu are o rană deschisă

Arbitrul a trimis echipele la cabine și a suspendat meciul. Pentru Steaua marcaseră Bicfalvi (35) și M. Costea (45+4 din penalty). Cel mai probabil, Steaua va câștiga cu 3-0 la "masa verde".

Agresorul lui George Galamaz și cel care a dat startul incidentelor de la Ploiești, la meciul petrolul – Steaua, se numește Ștefan Dragoș Enache și locuiește în comuna Păulești, unde și antrenorul prahovenilor, Valeriu Răchită, ar avea o casă.

"A venit l-a făcut KO pe Galamaz! Asta ca asta, dar să mai arunci și cu petardă și să-l înnebunești și pe Tătărușanu! Cum să mai apere și portarul? Știi de ce se întîmplă așa? 3-0 din prima, ce căuta ăla pe teren! N-am mai văzut fan să lovească jucător. E inadmisibil să îi elimini pe Stanca și Martinovic! E ca atunci cînd mi-au furat mie mașina și m-au eliminat tot pe mine", a spus Gigi Becali.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4284 secunde