Visul frumos s-a terminat! Simona Halep, eliminată de la Turneul Campioanelor

229
Visul frumos s-a terminat! Simona Halep, eliminată de la Turneul Campioanelor - tenis-1572639276.jpg

Articole recomandate

Simona Halep a avut parte de o după-amiază de coșmar, vineri, la Turneul Campioanelor, care se desfășoară în China, la Shenzhen. Tenismena constănțeană a întâlnit-o, în ultimul meci din "Grupa Mov", pe Karolina Pliskova, partida fiind decisivă pentru calificarea în semifinalele competiției. 


Atât Simona Halep, cât și adversara sa aveau nevoie de victorie pentru a merge în "careul de ași", astfel că spectatorii prezenți în tribune, dar și telespectatorii aveau să asiste la un super-meci. 


Așa a și fost. Cele două jucătoare nu au dezamăgit, chiar dacă primul set a fost unul pe care Simona Halep trebuie să îl uite repede. În doar 21 de minute, Pliskova i-a predat o lecție de tenis Simonei, pe care a învins-o în primul parțial cu un sec 6-0. 
În setul al doilea, lucrurile au stat altfel. Simona Halep a ascultat de sfaturile lui Darren Cahill, care i-a explicat că trebuie să fie mult mai agresivă în joc dacă vrea să aibă vreo șansă. Simona a făcut repede 2-0, însă s-a văzut imediat egalată. De la scorul de 2-2, cehoaica nu a mai câștigat niciun game până la finalul setului pe care Halep și l-a adjudecat cu 6-2. 


În decisiv Pliskova părea că a cedat atât fizic, cât și mental. Simona a dus din nou repede scorul la 2-0, însă Karolina a egalat-o, pentru ca mai apoi să nu mai piardă nici un game până la scorul de 5-2. 


Când totul părea terminat pentru jucătoarea de la malul mării, aceasta și-a adjudecat un game la zero, iar apoi a reușit un break, reintrând în meci. Tabela arăta 5-4 pentru Pliskova, iar Simona Halep avea nevoie să își facă serviciul pentru a restabili egalitatea. Emoțiile și oboseala și-au spus cuvântul într-un final. Pliskova a închis meciul, ultimul punct câștigându-l extrem de norocos. 


Simona Halep părăsește astfel Turneul Campioanelor, acesta fiind al V-lea an consecutiv când sportiva de la malul mării nu reușește să se califice în semifinale.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5155 secunde