La numai 14 ani

Vlad Caraș, cel mai tânăr luptător din Centrul Olimpic de la Reșița

278
Plecat de trei săptămâni la Centrul Olimpic de la Reșița, luptătorul constănțean Vlad Caraș, de la LPS "Nicolae Rotaru" CSS, s-a acomodat repede și bine la noua "reședință", intrând în programul de pregătire alături de colegii de la lot.
"Vorbesc aproape în fiecare zi cu Vlad, este încântat de condițiile excepționale de antrenament. Deși are numai 14 ani, fiind cel mai mic sportiv din centru, a trecut cu brio testele, învingând adversari cu experiență. Este puțin dezamăgit doar de nivelul cursurilor școlare, la Constanța făcea mai multă matematică", a declarat, pentru "Cuget Liber", tatăl luptătorului, Ion Caraș.
Practicant al luptelor libere, Vlad se antrenează la Reșița sub comanda tehnicienilor Adrian Dacica și Aurel Cimpoieru. Categoriile de greutate la care poate evolua în concursuri sunt 69 kg sau 76 kg.
"Vreau să-i mulțumesc directorului LPS, Andrei Szemerjai, că a fost alături de noi. Cooptarea în Centrul Olimpic este un pas mare pentru cariera lui Vlad. La anul, va participa la Campionatele Naționale, Campionatele Europene de cadeți și la Jocurile Mării Negre, unde ne dorim să câștige medalii. Dacă va fi ferit de accidentări, sunt convins că va urca pe podium", a adăugat Caraș senior.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9048 secunde