Voiculeț și Băcilă, la Internațional Curtea de Argeș

914
Voiculeț și Băcilă, la Internațional Curtea de Argeș - 3e767120d0d3139f058bf36295fc4a18.jpg
Cei doi mijlocași vor lipsi de la reunirea Farului, programată în această dimineață, întrucât sunt în cantonament la Poiana Brașov alături de nou promovata argeșeană, cu care Farul a căzut de acord în privința transferurilor lor.

"Am ajuns la un acord cu Internațional pentru transferurile definitive ale lui Voiculeț și Băcilă. Acum, urmează să se înțeleagă și jucătorii cu clubul, dar, din moment ce sunt deja în cantonament cu argeșenii, înseamnă că au ajuns la un punct comun. Astfel că sunt ca și transferați. În afara celor doi și a lui Gerlem, ajuns la Vaslui, mai sunt discuții și în privința altor fotbaliști de la Farul", a declarat, pentru "Cuget Liber", Gheorghe Bosînceanu, finanțatorul principal al clubului.
Internațional, la care antrenor secund este fostul farist Vasile Mănăilă, și-a exprimat de curând interesul și pentru un alt jucător constănțean, Alexandru Mățel, care este dorit și de FC Vaslui.
Farul se reunește astăzi, la ora 8, la club, dar antrenamentele propriu-zise vor începe de luni.
"Azi, mâine și poate sâmbătă, pentru cei care ajung mai târziu, se desfășoară prima vizită medicală, cea preliminară. De luni înce-pem treaba", a explicat, pentru "Cuget Liber", Cristi Cămui, consilierul tehnic al Farului. A doua vizită medicală, pentru acordarea vizei de joc, se va face, ulterior, la o policlinică din Constanța, unde a fost programată și proba de efort.
Dintre fotbaliștii străini, Rusmir și Chico erau așteptați aseară pe "Mihail Kogălniceanu", respectiv "Henri Coandă", Fatai este de o săptămână la Constanța, iar ceilalți trei nigerieni, Mansur, Henry și Uche, au sosit ieri. Slovenii, Pahor și Rastovac, urma să ajungă azi-noapte. Ben Teekloh și Gosic sosesc în țară în această după-amiază, iar Gaston vine mâine.
Negocierile pentru preluarea clubului de către omul de afaceri Giani Nedelcu continuă, la Constanța.
"Discuțiile avansează. Tratăm pe marginea protocolului, dar mai sunt și o serie de documente anexe", a declarat, pentru "Cuget Liber", directorul general al Șantierului Naval Constanța, Radu Rusen, unul dintre reprezentanții la negocieri ai SC Maritima Sport SA, membrul investitor persoană juridică ce deține majoritatea de voturi în Adunarea Generală a FC Farul.
"În acest moment, tranzacția e realizată 85%. Sperăm ca în 2-3 zile totul să fie OK", ne-a spus și Mircea Crainiciuc, reprezentant al lui Giani Nedelcu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 02 Iulie 2009
Stire din Sport : "Constanța, trezește-te!"
Miercuri, 01 Iulie 2009
Stire din Sport : Adio, domnule Profesor Mihai Naca!
Pagina a fost generata in 2.7969 secunde