Volei / Veste şoc: echipa ACS Volei Turda „Cristina Pîrv” se desfiinţează!

165
Volei / Veste şoc: echipa ACS Volei Turda „Cristina Pîrv” se desfiinţează! - 1-1659431878.jpg

Articole de la același autor

O nouă veste rea pentru voleiul feminin românesc. După ce CS Medgidia şi nou-promovata CSU Hydrogenium Galați şi-au anunţat retragerile din Divizia A1, o nouă echipă va avea o soartă cruntă.

Astfel, echipa feminină ACS Volei Turda „Cristina Pîrv” se va desfiinţa, după trei ani de activitate, timp în care a reuşit să bifeze o premieră în voleiul turdean - promovarea în Divizia A1.

„Echipa pe care am înfiinţat-o la Turda înseamnă extrem de mult pentru mine, este copilul pe care l-am crescut de la zero, cu multă speranţă în suflet. Cred în continuare că în România se poate face performanţă, dar de cele mai multe ori doar determinarea şi dorinţa de a reuşi nu sunt de ajuns. Pentru a face performanţă la nivel înalt este nevoie de o susţinere serioasă, iar din păcate, în ţara noastră, la acest capitol, voleiul este lăsat la urmă.

Din păcate, îmi dau seama că e extrem de greu să concurezi cu alte ramuri sportive când vine vorba despre bugete şi sponsorizări. Mă doare sufletul pentru această decizie, dar a fost una bine cântărită şi analizată împreună cu întregul meu staff, iar momentan considerăm că este oportun să procedăm astfel”, a declarat Cristina Pîrv, cea care a pus bazele acestui proiect.

Foto: Facebook / ACS Volei Turda 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 2.3603 secunde