Voleibalistele Bianca Albăstroiu şi Raisa Ioan, noile achiziţii de la CS Medgidia

291
Voleibalistele Bianca Albăstroiu şi Raisa Ioan, noile achiziţii de la CS Medgidia - volei-1627480070.jpg

Articole de la același autor

CS Medgidia continuă campania de transferuri din această vară. După ce şi-a asigurat serviciile a două experimentate voleibaliste, internaţionalele Alexandra Trică (35 de ani) şi Diana Ioana Calotă (35 de ani), ambele cu multe titluri de campioane în palmares, gruparea de pe malul Canalului arată că este preocupată şi de viitor, transferând două tinere jucătoare de mare perspectivă.

Prima este Bianca Daiana Albăstroiu, care, din 2014 şi până în prezent, a activat la CSM Lugoj, la un moment dat în cariera fiind împrumutată la CSU Politehnica Timişoara.

În vârstă de 23 ani, Bianca Albăstroiu a obţinut, în sezonul 2018-2019, locul doi la BVA Cup şi a bifat două stagiuni la rând, în 2019/2020, respectiv 2020/2021, calificări în CEV Voleyball Challenge Cup.

Cea de-a doua tânără voleibalistă care se alătură grupării din Medgidia este Raisa Laura Ioan (23 ani), o jucătoare care se desparte de CSU Medicina Târgu-Mureş, unde a activat opt ani şi a fost ultima oară căpitan de echipă.

Raisa Ioan a reuşit să devină campioană la divizia de juniori în sezonul 2015/2016 şi la divizia de cadeţi, în sezonul 2014/2015. De asemenea, a participat la două ediţii consecutive de Campionate Europene în tricoul României, în anii 2015 şi 2016, tot la nivel de cadete şi junioare.

Este născută la Constanţa şi va evolua, ca şi până acum, pe postul de centru la CS Medgidia.

„Sunt două jucătoare tinere, cu mult potenţial. Le spunem bun venit şi le dorim mult succes”, au transmis reprezentanţii CS Medgidia.

XXX

România este una dintre ţările organizatoare ale Campionatului European de volei feminin din acest an, alături de alte trei naţiuni: Bulgaria, Serbia şi Croaţia.

Sala Polivalentă BT Arena din Cluj-Napoca va găzdui, în perioada 18-25 august, meciurile din Grupa D. Naţionala României va întâlni reprezentativele Finlandei, Suediei, Ucrainei, Turciei şi Ţărilor de Jos. Având în vedere anvergura unui eveniment european, Federaţia Română de Volei (FRV) anunţă startul campaniei de recrutare a voluntarilor pentru EuroVolley 2021.

„Căutăm persoane care au împlinit vârsta de 16 ani, proactive şi dornice să facă parte din echipa de organizare a unui Campionat European de volei. Cei interesați se pot înscrie, până la data de 5 august 2021, completând formularul de la adresa https://bit.ly/Voluntar¬¬-_EuroVolley”, au transmis reprezentanţii FRV. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.492 secunde