Antrenorul FC Farul, Ion Răuță, despre meciul cu Dunărea Galați:

"Vrem să obținem maximum de puncte, dar va fi aproape imposibil"

755
1
Cu o nouă formulă pe banca tehnică, FC Farul susține, sâmbătă, de la ora 11.00, următorul meci în Liga a II-a, la Galați, contra echipei locale Dunărea. Partida va fi una aproape decisivă pentru formația de pe litoral, care va trebui să obțină o victorie pentru a mai spera la menținerea în eșalonul secund. 

Antrenorul Ion Răuță a declarat, ieri, că partida de la Galați este una decisivă pentru Farul în vederea menținerii în Liga a II-a și că își dorește să obțină toate punctele, chiar dacă va avea mulți jucători indisponibili.

"Va fi foarte greu. Avem ceva probleme de efectiv, dar mergem cu speranța că putem schimba ceva și că vom reuși să venim cu puncte. Știu că este foarte greu, aproape imposibil, dar întotdeauna trebuie să sperăm. Pentru noi ar fi ultima șansă de a ne reveni și să putem lupta în continuare pentru evitarea retrogradării. Vrem să obținem maximum de puncte", a declarat Ion Răuță.

"Nu putem spune că avem un joc așa cum ne-am dori, dar s-a văzut că avem câteva trasee de atac. Încă mai avem multe probleme. Avem o crispare la construcție, la pase, dar cu ce vom mai lucra zilele acestea și discuțiile pe care le vom mai avea, sperăm ca la ora jocului să avem altă față a echipei", ne-a mai spus tehnicianul.

Soluții minime de redresare

Cu 9 etape rămase de disputat până la finalul campionatului, dintre care FC Farul (ultimul loc în Seria I, 10 puncte) va susține doar 7 jocuri, soluțiile încep să se restrângă pentru "marinari" în vederea salvării de la retrogradare.

"Soluțiile pentru redresarea echipei sunt foarte puține, pentru că suntem în timpul campionatului, timpul este foarte scurt. Nu putem să facem transferuri. Altfel era dacă eram în iarnă și aveam timp să reglăm anumite chestiuni. Trebuie să ne descurcăm cu ce avem", a explicat Răuță.

Ce spune Bănică Oprea

Odată cu plecarea antrenorului Alin Artimon, secundul Decebal Gheară a fost schimbat cu Bănică Oprea, atacant consacrat la FC Farul în perioada 1988-1998.

"Nu m-am gândit vreodată că Farul va ajunge în această postură. O echipă cu palmaresul pe care îl are să se bată pentru evitarea retrogradării în Liga a III-a. Este o onoare pentru mine că mă aflu iar aici, de această dată din postura de antrenor secund, din păcate într-o perioadă nefavorabilă pentru acest club. Sper să ajut echipa", a declarat Bănică Oprea.

Comentează știrea

farist
19 aprilie 2013
farul

Farul Spirit

Articole pe aceeași temă

Marţi, 16 Aprilie 2013
Stire din Sport : CINE este noul antrenor al FARULUI?
Pagina a fost generata in 0.8193 secunde