După înfrângerea cu Rapid CFR Suceava, dorința suporterilor a fost îndeplinită

ALIN ARTIMON a plecat de la FC FARUL. Cine va fi noul ANTRENOR?

987
4
ALIN ARTIMON a plecat de la FC FARUL. Cine va fi noul ANTRENOR? - alinartimon3-1366005122.jpg
FC Farul a pierdut meciul de sâmbătă, împotriva celor de la Rapid CFR Suceava, scor 1-2 (1-2), partidă contând pentru

etapa a XXI-a, disputată la Constanța. După meci, antrenorul Alin Artimon și conducerea clubului au căzut de acord

să încheie colaborarea. Noul tehnician al echipei va fi anunțat curând.

Sâmbătă, în confruntarea cu Rapid CFR Suceava, FC Farul a pierdut ultima partidă sub îndrumarea tehnicianului Alin Artimon. Golurile au fost marcate de S. Chițu (min. 23), pentru Farul, respectiv Petrescu (min. 14) și Sumanariu (min. 20), pentru Rapid.

"Un joc execrabil, pe alocuri penibil, început de la 0-2, în care n-am reușit absolut nimic. Am fost depășiți, deși sunt convins că ceea ce am declarat săptămâna trecută rămâne valabil, că nu suntem o echipă care să pierdem o confruntare cu Suceava. Miza și presiunea au influențat calitatea jocului nostru. S-au văzut din avion teama și frica. Atunci când te ascunzi să iei decizii, când joci doar pasele sigure, când ți-e teamă, se întâmplă ca în acest meci: ești penibil în tot ceea ce faci. Ca atare, asta a ieșit, un joc extrem de slab, de la cap la coadă. Dacă ne-am creat ocazii, am făcut-o întâmplător, fără nicio consistență, fără nicio luciditate, fără să realizăm nimic din ceea ce ne-am propus. Am încercat să schimbăm din mers sistemul. Dar tot ce am încercat se rezumă la zero pentru că asta am realizat", a declarat, la finalul partidei, Alin Artimon. Pentru FC Farul au evoluat: Curcă, Birău, Buzea, I. Popescu, Drugă (Nițescu, min. 46), Să-ceanu, B. Nicola, Călințaru, Ivanovici, Chițu (cpt.), Stoianof. Rezerve: Neagu, Ghenciu, Băjan, Fuchs, Coteanu, Bumbac. Etapa următoare, FC Farul va întâlni, sâmbătă, 20 aprilie, pe Dunărea Galați, în deplasare.

Artimon este gata de plecare

După meci, tehnicianul bănățean a recunoscut că își dorește să demisioneze. "Nu sunt masochist. Mi-am dorit să plec și îmi doresc să plec. Când domnul Nedelcu va fi de acord, voi fi pe drum. Nu îmi face plăcere să stau să fiu înjurat. Este cea mai neplăcută și cea mai dificilă perioadă din cariera mea de antrenor", a confirmat Alin Artimon. Cele două părți s-au înțeles apoi pentru rezilierea contractului. "Mi-am făcut bagajele și sunt gata să plec. Înțelegerea a fost să mă plătească la zi. Este o sumă res-tantă care reprezintă salarizarea mea pe o lună și jumătate. Odată plătită, se încheie contractul. Ne-am înțeles la jumătate de bani acum și jumătate pe data de 31 aprilie", ne-a spus, ieri, Alin Artimon.

Comentează știrea

shark
15 aprilie 2013
31 aprilie?

pe 31 APRILIE meriti sa iti iei bani.)))))))))))))))))) ce pr ost esti pokemon

Mamba
15 aprilie 2013
Farul 2013

31 aprilie? esti facut gramada, inseamna ca te-a facut garoiul de Giani,,,numai tie ti se putea intampla asa ceva, adio bani!

sharky83
15 aprilie 2013
DOAR FARUL

Bine ca am scapat de el, cred ca este cel mai slab antrenor de cand tin cu FARUL..Nu avem decat de castigat dupa plecarea lui, CU FARUL IN SUFLET. Dublazilei.ro site de pariuri sportive

un Farist adevarat
15 aprilie 2013
pentru ce mai vrei si bani?

Tu si cu pariorul ati ingropat Farul! Plecati amandoi si sa vina cineva cu suflet alb-albastru la conducerea clubului! Hai Farul, singura care conteaza in Constanta! Moe lui hagi si tuturor mercenarilor Constantei, care lasa Farul sa cada in C ! Moe Steaua si tuturor berbecalilor (constanteni si ei, dar fiind machidoni, mercenari si ei!!). Jeguri de tsantsari!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4728 secunde