Galerie FOTO. FC Farul a pierdut meciul cu Rapid CFR Suceava, scor 1-2

475
2

Articole de la același autor

FC Farul a încheiat cu o înfrângere meciul de sâmbătă împotriva celor de la Rapid CFR Suceava, scor 1-2 (1-2), pe stadionul "Farul", partidă contând pentru etapa a XXI-a a Ligii a II-a.

Golurile au fost marcate de S. Chițu (min. 23), pentru Farul, respectiv Petrescu (min. 14) și Sumanariu (min. 20), pentru Rapid.

0-1: centrare excelentă a lui Doboș și Petrescu înscrie din mijlocul careului.

0-2: o nouă centrare excelentă a lui Doboș și de data aceasta este rândul lui Sumanariu să reia în plasă.

1-2: o intervenție cu brațul a lui Fl. Plămadă în careu este judecată ca henț și S. Chițu transformă penaltyul acordat.

Iată echipele:

Farul (antrenor, Alin Artimon): Curcă - Birău, Buzea, I. Popescu, Drugă - Săceanu, B. Nicola, Călințaru, Ivanovici - Chițu (cpt.), Stoianof. Rezerve: Neagu - Ghenciu, Băjan, Nițescu, Fuchs, Coteanu, Bumbac.

Rapid (antrenor, Ion Buzoianu): Preda - Doboș, Fl. Plămadă (cpt.), Morariu, Semeghin - M. Petrescu, Velescu, Găldean, Sumanariu - Arotăriței, Caragea. Rezerve: Zăvoi - Homneac, Negru, Sava, Pleniceanu, Chiriac, Cerlincă.

Partida a fost arbitrată de Viorel Nicușor Flueran (Craiova), ajutat de Paul Dimancea (Constanța) și Adrian Popescu (Craiova).

Etapa următoare, FC Farul va întâlni, sâmbătă, 20 aprilie, pe Dunărea Galați, în deplasare.

Comentează știrea

FCF
13 aprilie 2013
pokemon

Alin Artimon a fost DEMIS de la FC FARUL !!!

Erik
14 aprilie 2013
Artimon

D-le antrenor, ori esti rau intentionat, ori nu ai stofa de antrenor, nu se poate sa intoduci in teren o echipa cu toata linia de fund improvizata, ceea ce inseamna ca ai vrut sa pierzi, alta explicatie nu exista, ce cauta Druga titular mai nebunule cand ala nu are valoare nici de judet si ai mai pierdut din cauza lui, ce cauta Popescu titular, cand aveai deja un fundas central improvizat(Buzea).Adio, du-te sa nu mai auzim de tine

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7152 secunde