FC Farul speră să ia trei puncte în meciul cu Rapid CFR Suceava

755
5
FC Farul speră să ia trei puncte în meciul cu Rapid CFR Suceava - fotbalfarulsuceava-1365694680.jpg
Sâmbătă, de la ora 11.00, la Constanța, FC Farul o va întâlni pe Rapid CFR Suceava într-un meci contând pentru etapa a XXI-a a Ligii a II-a, Seria I.

Ieri, în cadrul unei conferințe de presă organizată la stadionul "Farul", antrenorul "marinarilor", Alin Artimon, a declarat că este încrezător în echipa sa și că este timpul ca Farul să obțină prima sa victorie, pe teren propriu, din retur.

"Cred că este vremea celor trei puncte, iar grupul are nevoie de ele. Putem să le obținem, ne este la îndemână. Asta a fost tema săptă-mânii și sunt de părere că la sfârșit o să reușim. Privind clasamentul, ne apropiem de o serie de jocuri im-portante și ele trebuie tratate cu mai mult curaj decât am făcut-o în cele anterioare. Trebuie să ne evaluăm corect posibilitățile. De această dată, trebuie să conștientizăm că jucăm acasă, că avem nevoie de puncte și că ele trebuie realizate. Am încredere în grup și într-un rezultat favorabil. Sunt convins că acesta va veni la sfârșitul celor 90 și ceva de minute după jocul de sâmbătă", a declarat antrenorul FC Farul, Alin Artimon.

Probleme de efectiv

Pentru meciul de sâmbătă, vor lipsi, cel mai probabil, doi jucători din formula Farului, anunță tehnicianul bănățean.

"Lucrurile merg bine în procesul de antrenament. Singura indisponibilitate ține de Sergiu Popescu și parțial de cea a lui Bumbac, care chiar dacă a început să intre în programul normal de pregătire, nu este încă apt complet", a explicat Artimon.

Calup de meciuri importante

Partida cu Rapid CFR Suceava este prima dintr-o serie importantă pentru FC Farul. Constănțenii au mare nevoie de puncte pentru a scăpa de ultimul loc pe care-l ocupă în clasament, iar pentru asta, vor trebui să profite de meciurile mai accesibile pe care le vor avea de disputat în următoarea perioadă: 20 aprilie, la Dunărea Galați; 4 mai, cu Dinamo II; 8 mai, la ACS Buftea; 11 mai, cu Chindia Târgoviște.

"Este un calup de jocuri pe care trebuie să-l gestionăm foarte înțelept și în care rezultatul este primordial. Sper să avem capacitatea și calitatea necesară să putem obține cât mai multe puncte, dar până să ne gândim la următoarele patru, trebuie să ne gândim la cel de sâmbătă", a mai spus tehnicianul Farului. 

Comentează știrea

Mamba
12 aprilie 2013
FCFC

2 solist!

mine
12 aprilie 2013
dobitoci ?

astia doi de mai sus sunt dobitoci ?...nu, sunt doar cretini, atata ii duce capul (si nici asta nu se stie precis daca il au)

suporter FC Farul
12 aprilie 2013
1 milion de euro ca sa putem vinde clubul

1 000 000 de euro trebuie stransi ca sa putem vinde clubul, din cauza acestei clauze de 1 000 000 de euro o firma din Italia nu a putut cumpara clubul FC Farul, deci mobilizati-va!!!

suporter FC Farul
12 aprilie 2013
Pana nu strangem 1 000 000 de euro

Nu scapam de Giani si nimeni nu cumpara clubul Trebuie mobilizare generala, in 2-3 ani sau mai mult sa strangem banii ca sa putem vinde clubul !!!

PREFECTUL
13 aprilie 2013
faru

un million de euro,l-am AMENDAT,CONDAMNAT sa plateasca,pacaliciu de fals antrenor fara DIPLOMA de antrenor de DIVIZAI B,Alin Artimon cu PACALICII de jucatori de fotbal adusi dela Vâlcea?Timisoara,si de pe maidane.un million de shuturi in fund ai dau lu papagalu asta de asa zis patron giani nedelcu,si un milionde zile PUSCARIE la POARTA ALBA inchisoare CING CING,AFARA cu TOTI BORFASII,TRADATORII,EXCROCII,VANZATORII,BLATISTII in frunte cu parlitu blatist portaru Curca,AFAR,ca v-a bag la..OCNA la MINE in subteran la PETROSANI,in VALEA JIULUI.FC FARUL a fost lu-at de SINDICATUL PORTUARILOR CONSTANTA.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3482 secunde