Optimism înainte de meciul cu Rapid CFR Suceava

Antrenorul FC Farul: "Suntem mai puternici, mai stăpâni, mai atenți"

568
4
Antrenorul FC Farul:
Înaintea partidei din etapa a XXI-a a Ligii a II-a, programată sâmbătă, pe stadionul "Farul" (11.00, în direct pe TVR 2), cu Rapid CFR Suceava, antrenorul FC Farul, Alin Artimon spune că echipa sa a evoluat mult față de tur și că trebuie să profite de acest moment pentru a obține cele 3 puncte puse în joc.

"Cu siguranță suntem mai puternici fizic, mai stăpâni pe sistem, mai atenți. În meciul din tur eram la o distanță mare de sfârșitul campionatului, iar acum nu mai sunt multe jocuri de parcurs și dacă nu deschidem bine ochii, s-ar putea să îi ținem închiși multă vreme", a spus Artimon.

În privința conflictului cu suporterii, tehnicianul bănățean afirmă că Farul nu are de suferit și că jucătorii își desfășoară activitatea normal.

"Mă bucură foarte tare că indiferent de mișcările de pe lângă grup, jucătorii și-au văzut de treabă. Din punctul meu de vedere, se antrenează impecabil, de la primul până la ultimul. Relația dintre ei este una bună, la fel și cea între staff și jucători. În aceste condiții, nu văd de ce nu ar avea un tonus bun, sâmbătă, în meciul cu Suceava", ne-a explicat Alin Artimon.

Totuși, tehnicianul FC Farul spune că partida cu Rapid nu este una care să joace un rol important în salvarea echipei sale de la retrogradare.

"Nu este un meci decisiv, mai sunt multe etape de jucat și multe meciuri directe între echipele din subsolul clasamentului, așa că lucrurile se vor schimba cu siguranță", ne-a mai spus tehnicianul Alin Artimon.

Iată programul celorlalte meciuri din etapa a XXI-a, Seria I: sâmbătă, ora 11.00: CSM Unirea Slobozia - CS Otopeni, Chindia Târgoviște - Delta Tulcea; ora 13.00: CF Brăila - Sportul Studențesc; duminică, ora 11.00: ACS Buftea - FC Botoșani. Dinamo II, Săgeata Năvodari și Dunărea Galați vor sta datorită numărului impar de echipe din campionat.

Clasamentul Seriei I: 1. FC Botoșani 34 p, 2. Delta Tulcea 31 p, 3. Săgeata 31 p, 4. CS Otopeni, 5. CF Brăila 29 p, 6. Sportul 25 p, 7. Unirea Slobozia, 8. Dunărea Galați 18 p, 9. ACS Buftea, 10. Chindia Târgoviște 16 p, 11. Dinamo II 15 p, 12. Rapid CFR Suceava 13 p, 13. FC Farul.

Comentează știrea

rabu
13 aprilie 2013
faru

Mai prostane de antrenor pentru echipa in situatia care se afla toate meciurile sunt forte importante .Cum poti spune asa ceva .PLEACA MAI REPEDE MIZERIE DE ANTRENOR CE ESTI. Iti bati joc de toti Constantenii cu prostiile care le debitezi.

Sharky83
13 aprilie 2013
Cu FARUL in suflet

Bine punctat rabu, daca nici asta nu este meci important, atunci care ar mai fi? Are si Artimon niste declaratii de te doare capul, oricum FARUL bate, HAI baieti, hai ca se poate :) Dublazilei.ro site de pariuri sportive, este si un mic concurs, va astept.

suporter FC Farul
13 aprilie 2013
Dar fara bani

Aveti nevoie de 1 000 000 de euro ca sa scapati de datoria catre Gheorghe Bosanceanu si sa putem gasi un alt finantator, putem avea curaj si atentie in joc, dar daca nu avem sustinere financiara nu facem nimic, deci mobilizati-va sa scapati de datoria aceasta !!!

Anonymous
13 aprilie 2013
@suporter FC Farul

nu vezi ca stadionul e gol ???? nu vine nimeni la meci...si tu vrei sa strangi 1 milion de Euro ? Daca era pt Steaua si faceau cheta in Constanta,poti sa fi sigur ca se gaseau destui donatori. De Farul nu ne mai pasa decat noua celor care mergem la meciuri. Eu azi nu am putut sa merg pt ca am piciorul in ghips dar sunt alaturi de echipa mea de suflet din fata televizorului... Bosanceanu nu este interesat de suma respectiva...nu vrea sub nici o forma sa dea echipa lui PORCUSOR CONSTANTINESCU !!! SCLAVUL ALA DE 250kg care ne-a mintit in iunie anul trecut..si care s-a folosit ca de niste carpe de galerie in campanie. Ma bucur enorm ca nu am luat partea la acele manifestari comuniste... Asa ca fratele meu... uita-te bine la aceste meciuri pe care Farul le mai joaca in Liga a II-a pentru ca mai mult ca sigur vor fi si ultimele din istoria clubului nostru de suflet... .FARUL NOSTRU MARE... si pe toti in P**A II DOARE !!! IN CONSTANTA DOAR FARUL CONTEAZA !!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5492 secunde