Fotbal. ION RĂUȚĂ a fost numit, OFICIAL, antrenor PRINCIPAL la FC FARUL

349
4
Fotbal. ION RĂUȚĂ a fost numit, OFICIAL, antrenor PRINCIPAL la FC FARUL - ionrauta-1366033991.jpg

Astăzi, conducerea FC Farul a căzut de acord cu fostul antrenor de portari, Ion Răuță, să treacă pe postul de antrenor principal până în vară.


"Mi s-a propus să mă angajez la treabă și am acceptat, fără nicio problemă. Domnul Tănasă m-a rugat să vin să ajut echipa până la finalul campionatului. Nu am avut nicio pretenție și nici nu voi avea. Îmi doresc o schimbare. M-aș bucura să mai vină cineva alături de mine. Un director tehnic, un antrenor cu portarii. Sunt adeptul muncii în colectiv și cu cât părerile sunt mai multe, cu atât va fi mai bine. Sperăm să redresăm cursul echipei. Avem șanse practice cât și teoretice, care sunt mai mari", a declarat, pentru "Cuget Liber", Ion Răuță.
Noul tehnician al echipei constănțene va conduce, astăzi, primul antrenament, de la ora 17.00.



Comentează știrea

tavy
15 aprilie 2013
?

De unde ii gasiti baaaa....

Dini
15 aprilie 2013
Farul echipa mea de suflet

Cu Farul pana la moarte si dincolo de ea.

adi
15 aprilie 2013
sunteti praf

am mai gasit un antrenor bun pt farul .stati asa mai este unul apas daca va spune ceva merita si o sansa

Suporter constantean
16 aprilie 2013
Echipa favorita

Nu inteleg si nu voi accepta niciodata ca oamnei de nimic sa distruga dorinta de fotbal a-l contantenilor. Pe timpul cand eram ceva mai tanar mergeam dimineata la Portul in B si la Farul dupa amiaza. Ma bucuram de orice victorie a echipleor constantene Farul, Portul; Vointa, Electrica. Nu inteleg de ce nu vine lumea la Viitorul o echipa contruita de un constantean Hagi, numai cu romani cei mai multi constanteni si cu un fotbal de mare calitate pentru varsta lor. Ma bucur ori de cate ori Farul castiga dar din pacate patronul si directoratul de astazi nu mai reprezinta de mult Constanta. De la meciu cu Snagovul 3-3 era clar ca jucatorii, conducerea si antrenorii Farului sunt niste mercenari de Bucuresti. As dori foarte mult sa vad Viitorul la anul in liga 1 cand pustii acestia au capatat experienta si cu jocul pe care il practica cu presing in jumatatea adversa si cu o conditie fizica de invidiat sa putem sa creem o echipa mare. Copiii acestia joaca un fotbal frumos si tot repectul pentru Hagi pentru proiectul de luga durata. Are o baza buna in spate. Uitati-va la Tarnoveanu care a jucat doua meciuri. Pustiuel asta are viitor mare. Hai Viitorul si sper ca Farul sa ramana in Liga a doua. Haideti sa venim la stadion si sa sustinem fotbalul constantean indiferent care echipa este ea. Constanta merita mai mult pentru jucatorii pe care i-a dat: Iancu, Antonescu, Hagi, Matel, Matei, Petcu si multi altii, Dar Constanta trebuie sa fie ce a fost un oras cu stadionul plin. Veniti la meciul cu Viitorul !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8927 secunde