Ziua cea mai tristă pentru handbalul constănțean

Zoran Kurteș va fi condus pe ultimul drum de jucătorii săi

2920
Zoran Kurteș va fi condus pe ultimul drum de jucătorii săi - f5a9c70a21e78942aec4c1cc09943482.jpg
Sicriul cu trupul fostului antrenor al echipei de handbal masculin HCM Constanța, Zoran Kurteș, a ajuns ieri dimineață, în jurul orei 09.00, la Belgrad, iar în jurul orei 11.00, la Novi Sad, unde tehnicianul va fi înmormântat astăzi.

Zoran Kurteș, antrenorul campioanei României, HCM Constanța, decedat vineri noapte, la Mamaia, a părăsit definitiv orașul nostru. După ce sicriul a fost depus, duminică, în holul Sălii Sporturilor, unde suporterii i-au adus fostului tehnician un ultim omagiu, ieri dimineață, acesta a fost transportat, cu un avion de mici dimensiuni, în Serbia. Aeronava a decolat, la ora 8.00, de pe Aeroportul Internațional "Mihail Kogălniceanu". În avionul care a ajuns la Novi Sad s-au aflat mai aflat soția și fratele lui Kurteș, Desa, respectiv Goran.
Componenții lotului și conducătorii clubului au însoțit sicriul cu rămășițele pământești ale lui Zoran Kurteș până la avion. Din cauza dimensiunilor mici ale avionului, coroanele care au fost depuse lângă sicriu, la Sala Sporturilor, nu au încăput, ele urmând să fie transportate, în cursul zilei de astăzi, de către delegația constănțeană, care va asista la funeralii.
Delegația clubului constănțean pleacă, în această dimineață, cu un avion până la Timișoara, urmând ca drumul până la Novi Sad să-l parcurgă cu autocarul.
Duminică noaptea, la Sala Sporturilor din Constanța, a avut loc o slujbă în memoria fostului antrenor, iar jucătorii HCM-ului au stat toată noaptea alături de sicriu.
***
Conducerea clubului HCM Constanța a decis ca, la Constanța, să fie organizat, anual, un turneu în memoria lui Zoran Kurteș, la competiție urmând a participa, în principiu, echipe de handbal din România și din Serbia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4274 secunde