Cele mai frecvente probleme de sănătate ale "generației Google"

226
2
Cele mai frecvente probleme de sănătate ale

Articole recomandate

Statul la computer ore în șir, fără pauză, mișcare sau măcar o simplă ridicare de pe scaun ne poate expune unor boli mai mult sau mai puțin cunoscute, scrie csid.ro.

Cele mai frecvente cinci boli cauzate de statul în fața monitorului sunt:


1. Sindromul de ochi uscați – apare în urma privitului intens la monitor și clipitul rar. O soluție ar fi folosirea picăturilor de ochi, dar și clipitul mai des și odihnirea ochilor pentru 2-3 minute, la un interval de jumătate de oră.

2. Anxietate și ipohondrie – unii avem tendința de a ne interpreta, pe cont propriu, anumite semnale transmise de corp, cum ar fi durerile de exemplu, însă la fel de mulți avem tendința de a fi prăpăstioși, de a exagera, chiar dacă durerea nu este prea mare. Cu atâtea informații pe internet despre "n" boli, linia între ipohondrie și realitate este destul de fină. Mulțumită acestei inveții minunate numită internet, un nas care curge se transformă peste noapte, la un simplu Google în polipi nazali.

3. Dureri de cap – care pot fi de 3 feluri: cefalee (cauzată nu de stres, ci mai degrabă de înțepenirea gâtului sau ochilor și care persistă de la 30 de minute până la o săptămână), dureri cronice de zi cu zi (care apar 15 zile sau mai mult pe lună, timp de cel puțin 3 luni) și migrene (cauzate de stresul fizic și emoțional, oboseală, variațiile de temperatură și excesul de cafea, tutun și alcool).

4. Dureri de spate – poziția incorectă la birou poate duce la dureri crunte de spate, în special dacă greutatea depășește limita normală, fumați și nu prea obișnuiți să faceți mișcare.

5. Tromboza venoasă – afecțiune a sângelui, care constă în formarea de cheaguri de sânge, care împiedică circulația sangvină și blochează transportul de oxigen și substanțe nutritive către organele vitale din organism.



Comentează știrea

RODICA
27 februarie 2015
oferta de nerefuzat de lucru!

Oferta de nerefuzat de lucru! Aveti in fata un fenomen tot mai intalnit! Foarte multi oameni lucreaza cu noi! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

burdy
3 martie 2015
Oferta lucru!

Oferta locuri de munca in toate localitatile! Veti descoperi ca tot mai multi oameni lucreaza cu noi, pentru ca le-am pus la dispozitie imediat dovada platii si contract legal! A inceput deja trimiterea castigurilor! Aceasta oferta NU e joc piramidal si NU e MLM! Munciti lejer, 3 ore pe zi, ca operator online, cu castiguri de 300 dolari lunar! Detalii va expediem dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 18 Februarie 2015
Stire din Tehnologie : Google, în "haine" de sărbătoare
Sâmbătă, 21 Februarie 2015
Stire din Tehnologie : Apple construiește o MAȘINĂ!
Pagina a fost generata in 0.567 secunde