Cine mai are nevoie de școală? Google te învață orice! Chiar și cum să îți construiești propriile aplicații

830
Cine mai are nevoie de școală? Google te învață orice! Chiar și cum să îți construiești propriile aplicații - cinemaiarenevoiedescoalagooglete-1432896914.jpg
Gigantul Google a realizat un parteneriat cu Udacity pentru a oferi prima diploma de dezvoltator Android, a dezvăluit Sundar Pinchai, vicepreședintele companiei la conferința Google I/O de joi. 


"Android nanodegree" va costa 200 de dolari pe lună iar cursul va dura între 6 și 9 luni pentru a fi finalizat. Cei care se vor înscrie la acest curs vor dobândi abilități care să-i ajute să creeze aplicații pentru sistemul de operare Android al Google și, de asemenea vor dobândi cunoștințe despre tehnologia care stă în spatele "Material Design" look-ul și funcționalitățile ultimei versiuni a sistemului de operare pentru platforme mobile, Android Lollipop 5.0. Proiectele nu vor fi evaluate de către un singur professor ci o întreagă rețea globală de 300 specialiști în programare care vor oferi feedback asupra rezultatelor studenților. Programa pe baza căreia se vor desfășura cursurile a fost creată de experți și dezvoltatori Google pentru a îndeplini toate standardele necesare pentru a deveni un dezvoltator Android, transmit reprezentanții Udacity. Această companie a fost înființată de fostul membru fondator al echipei Google X, Sebastian Thrun și oferă o platformă de cursuri online unde profesioniștii pot să dobândească acreditări sub formă de "nanodegrees", acreditări recunoscute de companii precum AT&T, Salesforce și Autodesk.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.618 secunde