Dubai revoluționează domeniul construcțiilor. Va construi prima clădire folosind o imprimantă 3D / GALERIE FOTO

391
1

Articole recomandate

Emiratul Dubai a anunțat că va construi o clădire de birouri folosind o imprimantă 3D, informează DPA, citată de Agerpres. Clădirea va avea un singur etaj cu o suprafață de 185 metri pătrați.

Mohamed Al Gergawi, secretar general al guvernului cu rang de ministru în Emiratele Arabe Unite, a declarat că noua clădire va fi imprimată strat cu strat folosind o imprimantă înaltă de peste șase metri. Asamblarea lor ulterioară ar putea dura câteva săptămâni. Tot Al Gergawi a mai declarat că folosirea acestei tehnici ar putea reduce timpul de construcție cu 50-70 la sută, iar costurile forței de muncă cu 50-80 la sută.

Mobilierul și componentele structurale interioare ar putea fi construite și ele prin imprimare 3D cu beton armat, gips armat cu fibră de sticla și plastic.

Proiectul este realizat în colaborare cu Winsun, o companie chineză care a făcut pionierat în utilizarea de imprimante 3D pentru construcția de case.

Comentează știrea

Vio
6 iulie 2015
Superoferta cu castiguri imediate!

Superoferta cu castiguri imediate! Iata in sfarsit o oferta noua, interesanta si profitabila prin care aveti posibilitatea reala de a castiga bani simplu, fara recrutari de oameni, fara batai de cap. Pur si simplu functioneaza! Va asteptam sa cereti mai multe detalii la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8935 secunde