Mark Zuckerberg răspunde la întrebările utilizatorilor. Ce l-au întrebat Arnold Schwarzenegger si Stephen Hawking

543
1
Mark Zuckerberg răspunde la întrebările utilizatorilor. Ce l-au întrebat Arnold Schwarzenegger si Stephen Hawking - markzuckerberg-1435767736.jpg

Articole recomandate

Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, a răspuns marți seara pe rețeaua de socializare la toate întrebările utilizatorilor. Printre curioși s-a aflat și actorul Arnold Schwarzenegger si astrofizicianul Stephen Hawking.

"Mark, eu mereu le spun oamenilor că nimeni nu este prea ocupat să facă sport, mai ales dacă Papa și președintele își găsesc timp pentru așa ceva. Tu trebuie să fii cel mai ocupat om de pe planetă, iar tânara generație se raportează la tine mai mult decât la Papa. Așa că vreau să știu cum îți găsești timp să te antrenezi și cum arată regimul tău alimentar", a scris actorul Arnold Schwarzenegge pe pagina de Facebook.

la final, el a mai pus o întrebare, făcând aluzie la seria filmelor "Terminator", în care a jucat : "Apropo, vor câștiga roboții?".

"Pentru a face ceva bine, e nevoie de energie și ai mai multă energie atunci când te menții în formă. Fac sport cel puțin de trei ori pe săptămână, de obicei dimineața. De asemenea, încerc să ale imi scot câinele la plimbare de câte ori pot, iar acest lucru e un bonus, pentru că e foarte amuzant, e ca și cum ai vedea un mop alergând. Și nu, roboții nu vor câștiga", a mai răspuns fondatorul Facebook.

Fizicianul Stephen Hawking a vrut să afle care este întrebarea din științele exacte la care fondatorul rețelei de socializare ar vrea să afle răspunsul.

"Mă interesează mai mult întrebările legate de oameni. Ce ne va face sa trăim pentru totdeauna? Cum vom reuși să fim nemuritori? Cum funcționează creierul? Care e treaba cu memoria și cum putem să o îmbunătățim de milioane de ori? De asemenea, sunt curios dacă există o lege fundamentală a matematicii despre relațiile intre oameni, care ne dictează despre ceea ce ne pasă. Pun pariu că există așa ceva", a menționat Zuckerberg.

Comentează știrea

Vio
1 iulie 2015
Colaborare cu castiguri din prima luna! 100-285 de euro lunar!

Colaborare cu castiguri din prima luna! 100-285 de euro lunar! Selectam urgent persoane din toate localitatile tarii, pentru colaborare part-time sau full-time. Castigurile, de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), vin din prima luna, iar activitatea este extrem de simpla. Garantam seriozitate maxima si cerem acelasi lucru. Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2955 secunde