High-tech fashion: mesajele de pe Twitter afișate direct pe haine

150
High-tech fashion: mesajele de pe Twitter afișate direct pe haine - hightechfashion1-1434458231.jpg

Articole de la același autor

Într-o industrie a modei de miliarde de dolari, ținutele high-tech încep să-și facă simțită prezența din ce în ce mai mult, generând astfel o nișă pentru un produs care este destul de bine reprezentat chiar și în această fază inițială. Ținutele cu LED-uri par a fi unul dintre ultimele trend-uri iar, celebritățile sunt cele care au fost printre primele persoane care au dorit să poarte astfel de haine. 

Unul dintre cele mai mari magazine britanice a lansat o colecție "tehnologizată" chiar la premiile BAFTA de la începutul anului, rochiile cu leduri și senzori de mișcare prezentate și-au schimbat culorile și pattern-urile în funcție de mișcarea celor care le purtau.

Nicole Scherzinger a primit din partea unei companii în 2012 o rogchie care permitea tweet-urilor cu un anumit hashtag să fie afișate pe suprafața rochiei. Printre clienții companiei s-ar mai afla Katy Perry și Sarah Brightman, relatează CNN.

Tehnologia hainelor cu "mesaj" nu este disponibilă numai vedetelor. O companie americană a creat ținute care permit afișarea cu ajutorul unor LED-uri a unor texte trimise prin Bluetooth direct din telefon către…tricou.

"Este o schimbare de paradigmă în modă, acolo unde noile generații preiau controlul. Înainte, nu ai fi vrut să porți așa ceva pentru că erai considerat ciudat, dar oamenii de astăzi vor să fie un pic ciudați. E o formă de exprimare", delcara Nick Kneuper, directorul unei companii de profil.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4932 secunde