Șeful Twitter, Dick Costolo, a demisionat

194
1
Șeful Twitter, Dick Costolo, a demisionat - twittermain-1434060359.jpg

Articole recomandate

Rețeaua socială americană Twitter a anunțatDemisia lui Dick Costolo, care ocupa acest post de șase ani și va continua să facă parte din consiliul de administrație, va intra în vigoare la 1 iulie, precizează compania într-un comunicat ce nu oferă detalii cu privire la motivele schimbării conducerii, notează AFP.

Autor al primului "tweet" postat pe rețeaua socială, Jack Dorsey a fost de asemenea primul CEO, între 2007 și 2008. El rămâne președintele consiliului de administrație și este de asemenea patronul fondator al societății Square, specializată în plăți mobile, unde va continua să-și exercite funcțiile actuale. demisia directorului său general Dick Costolo, care va fi înlocuit interimar de unul dintre fondatorii rețelei, Jack Dorsey, scrie Agerpres.






Comentează știrea

Cristi
12 iunie 2015
proiect nou la nivel mondial

Suntem programați mental să ne deplasăm progresiv și succesiv de la un scop la altul și nu suntem niciodată cu adevărat fericiți, până când nu ne îndreptăm spre împlinirea a ceva ce este important pentru noi. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea "Succesul în viață". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3671 secunde