Google închide un serviciu foarte util. Acesta a fost disponibil doar cinci luni

279
Google închide un serviciu foarte util. Acesta a fost disponibil doar cinci luni - 1-1592833110.jpg

Articole recomandate

Probabil că și pentru tine Google a devenit crucial pentru diverse servicii. Cel a cărui închidere a anunțat-o acum a fost lansat în februarie și putea fi cel mai util mijloc prin care să-ți păstrezi pozele. conform playtech.ro.


Google Photos există de câțiva ani. Dar în 2020 compania a decis să introducă o opțiune util. Să-ți aleagă automat 10 dintre cele mai bune fotografii (puteai interveni asupra selecției), să ți le printeze într-un format 10 x 15 cm și să ți le livreze. Serviciul costă 8 dolari pe lună și va mai fi activ doar până la 30 iunie.


O problemă a serviciului e posibil să fi fost pandemia. Serviciul a fost lansat în februarie, cu puțin timp înainte de izbucnirea pandemiei, care a făcut ca oamenii să renunțe la călătorii și vacanțe, dar și să fotografieze mai puțin.


Din fericire, va rămâne activ serviciul prin care poți comanda un album cu poze pe care le ai în Google Photos. Serviciul e disponibil și în România.


Poți să alegi un album cu coperte normale (18 x 18 cm) sau cu coperte cartonate (23 x 23cm). Albumul foto poate conține până la 100 de fotografii și minimum 20 de poze.


Costă 60,99 lei pentru varianta cu coperte normale (pentru 20 de fotografii), iar fiecare pagină în plus adăugată costă 2,49 lei. Apoi, costă 106,99 lei pentru varianta cu coperte cartonate (pentru 20 de fotografii). Fiecare pagină în plus adăugată costă 3,69 lei. În fine, costul de livrare este de 27,99 lei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5435 secunde