Google lucrează la o brățară care ți-ar putea salva viața

209
1
Google lucrează la o brățară care ți-ar putea salva viața - googlepielecover111170x644-1422949237.jpg

Articole recomandate

Google ne-a obișnuit cu proiectele sale ambițioase, iar cel mai nou dintre acestea s-ar putea dovedi revoluționar pentru medicină, scrie playtech.ro.


În luna octombrie a anului trecut, compania din Mountain View a anunțat că lucrează la niște nano-particule magnetice care ar putea identifica celulele canceroase din organism, transmițând ulterior rezultatele unei brățări inteligente.


Conform celor de la Google, în viitor oamenii vor lua o pilula cu astfel de nano-particule, care apoi vor intra în sistemul circulator. Acestea, în funcție de învelișul pe care îl vor avea, se vor putea atașa de diferite particule pentru a identifica anumite boli sau afecțiuni. În momentul în care se va produce contactul, nano-particulele "se vor aprinde". Lumina aceasta va fi detectată în momentul în care acestea, aflate în sânge, vor trece prin dreptul brățării.


Comentează știrea

burdy
8 februarie 2015
Oferta lucru!

Oferta locuri de munca in toate localitatile! Veti descoperi ca tot mai multi oameni lucreaza cu noi, pentru ca le-am pus la dispozitie imediat dovada platii si contract legal! A inceput deja trimiterea castigurilor! Aceasta oferta NU e joc piramidal si NU e MLM! Munciti lejer, 3 ore pe zi, ca operator online, cu castiguri de 300 dolari lunar! Detalii va expediem dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4586 secunde