Google oprește vânzarea ochelarilor digitali

9218
1
Google oprește vânzarea ochelarilor digitali - ochelariigoogle67185900-1421479472.jpg

Articole recomandate

Google oprește vânzarea ochelarilor digitali și transferă dezvoltarea proiectului Glass de la laboratorul Google X, ale cărui proiecte includ și automobilele autonome, la o unitate distinctă, sub coordonarea unui fost director de la Apple, Tony Fadell, relatează Bloomberg. Fadell conduce Nest Labs, o divizie a Google producătoare de termostate digitale, scrie Mediafax.


În cadrul schimbărilor, Google oprește din 19 ianuarie programul numit Explorer, prin care putea fi comercializat prototipul ochelarilor inteligenți Glass, prin care utilizatorii pot naviga pe Internet, pot vizualiza hărți și pot face fotografii.

Compania a precizat că lucrează la un nou produs Glass și va continua să investească într-un program concentrat pe business, pentru ochelarii inteligenți, potrivit Bloomberg.

"Am depășit faza de laborator și transferăm oficial proiectul de la Google X, pentru a avea o echipă proprie", a anunțat compania într-o postare pe site-ul propriu.


Compania a precizat că lucrează la un nou produs Glass și va continua să investească într-un program concentrat pe business, pentru ochelarii inteligenți, potrivit Bloomberg, citată de Mediafax.


Comentează știrea

Ella
23 ianuarie 2015
Munca la domiciliu pe calculator

Cea mai buna oferta de lucru! Din ce in ce mai multi oameni lucreaza cu noi si sunt extrem de multumiti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 14 Ianuarie 2015
Stire din Tehnologie : Utok Dorel, smartphone-ul ultra-rezistent
Joi, 01 Ianuarie 2015
Stire din Social : Cum serbează Google Anul Nou
Pagina a fost generata in 0.7946 secunde