Video Hackerii Anonymous îi amenință pe teroriștii Statului Islamic cu atacuri cibernetice masive

331
1
Hackerii Anonymous îi amenință pe teroriștii Statului Islamic cu atacuri cibernetice masive - anonimus-1447677279.jpg

Articole recomandate

Hackerii Anonymous le declară război teoriștilor Statului Islamic. Într-un mesaj video, o persoană care poartă masca Guy Fawkes , specifică grupului de hackeri, îi avertivează pe jihadiști auspra consecințelor la care trebuie să se aștepte după atentatele, de vineri, de la Paris.

"Voi trebuie să știți că noi vă vom găsi și nu vă vom permite să vă ascundeți. O să începem o operațiune amplă împotriva voastră, fără precedent. Așteptați-vă la atacuri cibernetice masive. Războiul a fost anunțat", a anunțat hackerul, potrivit B1.ro.

"Poporul francez este mai puternic decât voi și va ieși din această teroare încă mai puternic", a subliniat autorul mesajului, citat de Independent.

Vineri, 13 noiembrie, teoriștii statului Islamic au omorat 132 de oameni într-o serie de atentate la Paris.

Comentează știrea

Dmitri
23 noiembrie 2015
A

Modalitati de a face bani! Noutate absoluta! Am lansat cel mai simplu si mai clar curs care te invata pas cu pas noi modalitati de a face bani! Te intereseaza sa descoperi alte modalitati de a face bani? Atunci incepe acum acest curs gratuit si cu totul exceptional! Trebuie doar sa ne soliciti cursul trimitand un mesaj la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3838 secunde