Hackerul român Guccifer ar putea face închisoare în SUA. Instanța Supremă a admis extrădarea

393
2
Hackerul român Guccifer ar putea face închisoare în SUA. Instanța Supremă a admis extrădarea - guccifer-1457108746.jpg

Articole recomandate

Lasar Marcel Lehel, hackerul român cunoscut drept Guccifer, poate fi cercetat în SUA. Instanța Supremă a decis, vineri, extrădarea sa pentru un an și jumătate. Acesta riscă 50 de ani de închisoare.

FBI îl anchetează pe hackerul român pentru că a spart conturile mai multor persoane publice, inclusiv a lui Hillary Clinton, Jeb Bush sau Colin Powell, sau a NASA. 



Mai mulți oameni de afaceri, actori sau politicieni au solicitat anchetarea și punerea sub acuzare a acestuia.



În România, Lasar Marcel Lehel a fost condamnat pentru că a spart conturile de mail ale mai multor personalități, inclusiv pe cea a fostului șef al SRI, George Maior, transmite Romanialibera.ro.



Inițial, parchetul Curții Timișoara a refuz extrădarea sa pe teritoriul american. Vineri, ICCJ a admis extrădarea hackerului.



Comentează știrea

regurgiter
5 martie 2016
cozi de topor

Cred ca sintem printre putinele tari din lume care isi extradeaza compatriotii. Si mai ales cei de valoare. Ati vazut vreun iesrelian sau americani extradati? Cozi de topor, tradatori, servitori de joasa speta, asta sintem, Rusinos si revoltator. Nu ne mai mira numic. Ne-au facut astia sa ajungem jegurile lumii. Scirbe nenorocie.

BillGates
5 martie 2016
Hacker ???

Fratilor asta nu e hacker. Sa iei datele personale de pe facebook si twitter si sa le combini pana afli parola nu inseamna ca esti hacker. Daca unii-s idioti si-si pun parole data lor de nastere, numele cainelui, 1234, asdf sau mai stiu eu ce asta nu inseamna ca daca cineva le ghiceste e hacker. Nu-ti trebuie decat inteligenta unui pusti de 15 ani. Hacker inseamna altceva nu gainarii d-astea. Sa fim seriosi !

Articole pe aceeași temă

Marţi, 01 Martie 2016
Stire din Tehnologie : O nouă modă. Selfie cu...laptopul
Miercuri, 24 Februarie 2016
Stire din Tehnologie : Facebook a introdus opțiunea "reacții"
Pagina a fost generata in 1.3238 secunde