Microsoft plătește 100 de dolari utilizatorilor de Windows XP care schimbă vechiul PC

192
Microsoft plătește 100 de dolari utilizatorilor de Windows XP care schimbă vechiul PC - windows81computer-1396012685.jpg

Articole recomandate

Microsoft introduce programul rabla pentru PC-uri, plătind câte 100 dolari pentru fiecare PC cu Windows XP prezentat la cumpărarea unuia cu Windows 8. Oferta include tabletele Surface Pro 2, anumite modele de laptopuri, sisteme de tip All-in-one PC și portabile 2-in-1.


Cu mai puțin de o lună rămasă până când Windows XP va fi trecut pe linie moartă, lăsat fără actualizări de securitate și suport tehnic din partea companiei din Redmond, Microsoft face o ultimă încercare pentru a convinge utilizatorii să renunțe de bună voie la OS-ul vechi de 12 ani, plătindu-i pentru a cumpăra PC-uri Windows 8. Din păcate oferta valabilă în Statele Unite și Canada are și câteva restricții, premiul de 100 dolari neputând fi revendicat aducând orice PC scos din debara. Mai exact, doritorii trebuie să consulte o listă cu modele de PC-uri acceptate, toate cu valoare mai mare de 599 dolari.


Pentru a fi acceptați pentru upgrade, utilizatorii nu trebuie decât să prezinte în magazin un PC cu Windows XP sau să facă dovada posesiei acestuia folosindu-l pentru a plasa o comandă online în Microsoft Store. Odată acceptați, cumpărătorii beneficiază de 100 dolari reducere pentru PC-ul nou cumpărat și 90 zile suport tehnic, ce include transferul gratuit al datelor personale de pe vechiul PC.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4052 secunde