Samsung lansează prima tabletă Super AMOLED cu Windows 10, Galaxy TabPro S

237
Samsung lansează prima tabletă Super AMOLED cu Windows 10, Galaxy TabPro S - samsunggalaxytabpros-1452330536.jpg

Articole recomandate

Samsung a lansat Galaxy TabPro S, prima tabletă Super AMOLED de 12 inchi care poate fi transformată în laptop și care rulează sistemul de operare Microsoft Windows 10, potrivit gadgetreport.ro.

Cu o grosime de doar 6,3 milimetri și cântărind 693 de grame, Galaxy TabPro S poate fi transportată cu ușurință întreaga zi. O tastatură de dimensiuni normale a fost integrată în husa tabletei, sporind productivitatea. Suportul flexibil al tabletei oferă o experiență de vizualizare a ecranului din orice unghi, în orice circumstanțe.

Galaxy TabPro S_005_Front3_BlackÎn plus, legătura dintre tabletă și tastatură se realizează printr-un Pogo pin, fapt ce elimină nevoia de încărcare separată a celor două dispozitive. Touchpad-ul tastaturii este similar celui de la laptop, oferind control chiar și atunci când este folosit în Stand Mode.

Samsung Galaxy TabPro S este echipată cu cel mai nou procesor Intel Core M, dezvoltat pentru o tableta 2 în 1 fără ventilație și care oferă un consum de energie de doar 4,5 W.



 Samsung Galaxy TabPro S este prima tabletă cu sistem de operare Windows compatibilă cu tehnologia LTE Cat 6 pentru cea mai rapidă și avansată experiență de utilizare.

Datorită funcției de încărcare rapidă, bateria lui Galaxy TabPro S se poate încărca complet în doar 2,5 ore și oferă o autonomie* de până la 10,5 ore.

Pentru productivitate sporită, un adaptor multi-port (HDMI, USB Type A & C) și stylus-ul Bluetooth Pen pot fi achiziționate separat.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 09 Ianuarie 2016
Stire din Tehnologie : Microsoft va lansa propria cartelă SIM
Pagina a fost generata in 0.5403 secunde