Site-urile mai multor bănci și companii aeriene internaționale au picat, în dimineața aceasta

1805
Site-urile mai multor bănci și companii aeriene internaționale au picat, în dimineața aceasta - inter-1623919528.jpg
În dimineața aceasta s-au înregistrat probleme cu internetul la nivel global, după ce site-urile mai multor companii importante in întreaga lume au picat.


Site-urile web ale mai multor multinaționale din întreaga lume s-au confruntat cu întreruperi.


Printre acestea se află și site-urile marilor companii aeriene americane American Airlines, Southwest Airlines, United Airlines și Delta Air Lines.


Mari bănci din Australia au raportat, de asemenea, întreruperi online care le-au afectat site-urile și aplicațiile. Printre acestea se află Banca de rezervă a Australiei, The Commonwealth Bank și ANZ.


Nu este clar dacă întreruperile din Australia și SUA au fost legate, însă firmele au declarat că investighează urgent problema.


Banca de rezervă a Australiei (RBA) a declarat că își anulează operațiunea de cumpărare a obligațiunilor de stat vechi.


"Din cauza dificultăților tehnice, licitația de astăzi a operațiunilor de piață deschisă RBA a fost anulată", s-a arătat într-un comunicat oficial al băncii.


Majoritea băncilor au fost nevoite să păstreze legătura cu clienții, prin intermediul rețelelor de socializate. The Commonwealth Bank a oferit constat actualizări ale situației, pe contul oficial de Twitter al instituției.


De asemenea, ANZ Australia a anunțat repornirea serviciilor tot pe Twitter.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.2228 secunde