Sony Xperia Z2 își face apariția în două noi imagini neoficiale

237
Sony Xperia Z2 își face apariția în două noi imagini neoficiale - sonyd6503siriuswhiteandblack640x-1392390463.jpg

Articole recomandate

Au mai rămas doar zece zile până la debutul importantei expoziții Mobile World Congress 2014 iar informațiile despre produsele pe care le vom vedea acolo par a nu se mai opri. Sony se numără printre companiile care nu reușesc să-și ascundă prea bine surprizele, viitorul său model de vârf Xperia Z2 făcându-și apariția în două fotografii neoficiale.


Cunoscut sub numele de cod Sirius, viitorul Xperia Z2 de la Sony va înlocuit actualul vârf de gamă Xperia Z1, Pe baza informațiilor apărute până acum, se pare că acest model va aduce un ecran cu o diagonală mai mare, care este posibil să facă și saltul la o rezoluție 2K, o platformă hardware mai ceva mai puternică, o cameră foto cu un senzor nou și o baterie cu o capacitate mai mare.


Telefonul a fost deja subiectul a două serii de informații neoficiale, prima dintre acestea prezentând diverse îmbunătățiri software și hardware, iar cea de-a doua prezentând o parte dintre acestea într-un scurt clip video. La acestea se adaugă acum două imagini ale produsului, acestea confirmând o parte din zvonurile anterioare.








Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 07 Februarie 2014
Stire din Tehnologie : Ce serbează GOOGLE prin noul LOGO
Pagina a fost generata in 1.9205 secunde