TRANZACȚIE DE MILIARDE DE EURO! Vodafone cumpără UPC România

461
TRANZACȚIE DE MILIARDE DE EURO! Vodafone cumpără UPC România - upc-1525849417.jpg

Articole recomandate

Vodafone va prelua operațiunile din Germania, România, Ungaria și Cehia ale gigantului american de cablu Liberty Global, controlat de miliardarul John Malone, într-o tranzacție de 19 miliarde de euro. Printre companiile cumpărate de Vodafone se numără și UPC România, potrivit ECONOMICA.NET.

Liberty Global anunță, astăzi, că a intrat într-un acord definitiv pentru vânzarea operațiunilor din Germania, Ungaria, România și Republica Cehă către Vodafone Group, evaluate la 19 miliarde de euro, se arată într-un comunicat publicat, miercuri dimineață, de compania americană.

Tranzacția va fi înaintată Comisiei Europene spre avizare, companiile anticipând că vor obține aprobarea UE până la jumătatea anului viitor.

Vodafone este printre cei mai mari operatori de telefonie mobilă din România, iar UPC România printre cei mai importanți jucători pe segmentul de comunicații fixe - cablu TV și internet. UPC România este deținută de Liberty Global prin UPC Holding din Olanda, divizia europeană a grupului american de cablu.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5525 secunde