Windows 10 poate depista și șterge jocurile piratate din sistem

329
1
Windows 10 poate depista și șterge jocurile piratate din sistem - windows10-1439830969.jpg

Articole recomandate

Windows 10, noul sistem de operare al americanilor de la Microsoft, poate să detecteze jocurile piratate și le poate șterge. Însă această funcție s-ar putea să nu fi fost introdusă pentru utilizatorii de calculatoare, ci mai degrabă pentru cei care folosesc consolele de jocuri Xbox, care, de asemenea funcționează cu Windows 10.

Microsoft nu a oferit detalii despre cum va funcționa sistemul de detectare. Dar din câte se pare NU vor fi căutate și softuri piratate sau muzică și filme, potrivit Digi24.ro.

S-ar putea ajunge astfel în situația în care un utilizator de Windows 10 va putea să folosească un Microsoft Office pirat, dar nu va putea să joace Call of Duty descărcat ilegal de pe internet.

Comentează știrea

adi
18 august 2015
anunt

Căutam Operatori calculator pentru publicare anunțuri. Se lucrează comod de acasă aprox. 3 ore pe zi. Cerințe: - cunoștinte minime PC - necesar calculator - conexiune internet - răbdare - seriozitate .Nu este necesară experiență. Instruire gratuită oferită sub forma unor lecții prin mail(contactați-mă doar pe e-mail). Acolo veți găsi toate răspunsurile la toate întrebările atât timp cât citiți cursurile. Veți trece mai întâi prin instruire, apoi care doriți, o să începeți să lucrați. Program part-time. Acest proiect vizează piața americană a cărților electronice. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.5968 secunde