Chiar dacă este uscată sau sub formă de păstăi, toate tipurile de fasole sunt cunoscute pentru beneficiile lor în sănătate, mai ales pentru capacitatea de a scădea nivelul colesterolului și al lipidelor din sânge. Potriv ...
Medicii susțin că fasolea uscată are un conținut ridicat de proteine. Studiile arată că aceasta ajută la reducerea colesterolului, oferind în acelaşi timp o nutriţie excelentă. Un studiu american a demonstrat că după num ...
Duminica aceasta, constănțenii sărbătoresc Ziua Națională a României în parc și pe stradă, la o paradă a tuturor forțelor armate. Autoritățile locale au pregătit mai multe manifestări cu acest prilej, dar și un ospăț pen ...
De multe ori, chiar dacă va este poftă nu aveți chef să va apucați de făcut mâncare cu fasole uscată. Asta pentru că durează foarte mult.Chiar dacă nimeni nu este foarte încântat de timpul lung de gătit, există secrete c ...
Denumite fasole verde sau teci, păstăile sunt ideale pentru supe, garnituri sau salate. Pentru a vă bucura de ele și în anotimpul rece, conservați-le din timp prospețimea. Se cunosc două modalități de păstrare a păstăilo ...