Cazul bebeluşului mort după botez: Arhiepiscopia Sucevei contestă raportul INML privind decesul violent

de Isabel Andreea ANDRIEȘ Joi, 26 Ianuarie 2023 226
Cazul bebeluşului mort după botez, acum doi ani, la Suceava, continuă să fie investigat, iar raportul INML Bucureşti, care arată că moartea a fost violentă, va fi contestat de Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților, potrivit Antena3

Raportul Institutului de Medicină Legală București a dezvăluit că bebeluşul care a fost botezat într-o biserică din Suceava a avut o moarte violentă.

După publicarea rezultatelor, Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților a declarat că va contesta raportul, întrucât este în contradictoriu cu cel de la Suceava.
"Întrucât raportul publicat de IML București este în contradictoriu cu cel de la Suceava, o contestație a raportului este un demers firesc, pentru a avea o constantă a concluziilor.

Ancheta nu este finalizată, motiv pentru care părintelui Alexandru Mazarache nu îi poate fi aplicată o decizie, alta decât de permisiune de slujire.
Ne arătăm sprijinul necondiționat față de familia pruncului decedat, ca datorie morală și firească, manifestată în relația credincios-Biserică”, se arată în comunicatul Arhiepiscopiei, transmis joi.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Actual

Ultima oră

Titlurile zilei