De ce solicită Samsung interzicerea vânzării Apple iPhone 4S

de Cuget Liber Miercuri, 05 Octombrie 2011 617
Compania Samsung a anunțat, astăzi, că va solicita ordine preliminare de interdicție împotriva vânzării modelului Apple iPhone 4S pe piețele din Franța și Italia.
Cererile de interzicere preliminară din cele două țări fac referire la două încălcări de patente ce privesc tehnologia de telecomunicații wireless, respectiv standardele Wideband Code Division Multiple Access (WCDMA) pentru handseturile mobile 3G.
Potrivit producătorului sud-coreean, tehnologia în cauză este esențială pentru funcționarea optimă a rețelelor și dispozitivelor telecom, și consideră că încălcarea acesteia de către Apple este prea gravă și că vânzarea lui iPhone 4S ar trebui interzisă.
Decizia celor de la Samsung survine după ce în primăvara acestui an, Apple a acuzat compania asiatică de plagiat în cazul terminalelor Galaxy. În acest sens, producătorul american a depus plângere împotriva Samsung la un tribunal american, și susține că inginerii asiatici au plagiat flagrant atât forma produsului, cât și soluțiile tehnice utilizate.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Actual

Ultima oră

Titlurile zilei