Germania cenzurează internetul. Facebook, Google și Twitter vor șterge în 24 de ore mesajele în germană anti-migranți

de Cuget Liber Miercuri, 16 Decembrie 2015 103
Cancelarul german Angela Merkel a dat ordin ca Facebook, Google și Twitter să șteargă în 24 de ore mesajele în germană anti-imigranți.
Ministrul german al justiției, Heiko Maas, a anunțat că un grup de lucru va lupta împotriva propagării pe rețelele sociale a ideilor xenofobe, în contextul valului de migranți care au luat cu asalt Europa în acest an. Conform acestuia, pe viitor vor fi formați specialiști care vor examina mesajele internauților, scrie B1.ro.
Cele trei portaluri au fost de acord ca în Germania să respecte legile acestei țări referitoare la mesajele care incită la ură
Totodată, se vor crea mecanisme 'user friendly' de semnalare a mesajelor care incită la ură în vederea blocării conturilor de internet ale autorilor acestor texte.  
Taguri

Comentează știrea

Simona
16 decembrie 2015
Afacere pentru iubitorii de carti

Afacere pentru iubitorii de carti! Aceasta este afacerea cea mai potrivita pentru oamenii inteligenti si care au acasa o biblioteca! Castigi bani imbogatindu-ti biblioteca! Ce poate fi mai simplu si mai interesant? Aceasta este o oferta cu adevarat unica si revolutionara! Cautam oameni foarte seriosi!Cere acum mai multe detalii, la adresa de email: [email protected]

Alte știri din sectiunea Actual

Ultima oră

Titlurile zilei