Lucian Tudose, noul președinte al RESTO

de Mirabela ȘERBĂNESCU Joi, 24 Noiembrie 2022 324
Începând de joi, 24 noiembrie, Lucian Tudose este noul preşedinte al Asociaţiei Patronale RESTO. El a fost ales în cadrul Adunării Generale, pentru un mandat de doi ani, în perioada 2022-2024. Cu această ocazie, preşedintele de onoare RESTO, Corina Martin a declarat următoarele:

„Avem, din nou, un preşedinte titular, iar membrii consiliului director ales îşi continuă mandatul încredinţat în luna martie a acestui an. Menţionăm că RESTO deţine poziţia de vicepreşedinte în Federaţia Patronatelor din Industria Ospitalităţii din România (FPIOR), în care, recent, a reunit cinci patronate de pe litoral şi Delta Dunării. În plus, prin poziţia de secretar general al Federatiei, pot spune că suntem un jucător extrem de activ si puternic, la nivel național.
 
Pentru anul 2023, ne propunem și ne asumăm un rol de primă linie în lupta pentru susținerea industriei Horeca locale și în dezvoltarea și promovarea destinației Constanța-Mamaia-litoral și regiunea Dobrogea”. La rândul său, Lucian Tudose a adăugat că îşi asumă poziţia de preşedinte RESTO şi că îşi pregăteşte deja, împreună cu întregul consiliu director al RESTO, lista de obiective de atins pentru acest mandat.

„Pentru industria HORECA locală, vrem să obţinem stabilitate şi beneficii care să îi susţină pe operatori şi care să ne atragă mai mulţi turişti şi vizitatori în destinaţia în care activăm”, a completat noul preşedinte.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Actual

Ultima oră

Titlurile zilei