Medicul care refolosea stimulatoarele cardiace extrase din cadavre a fost plasat în arest la domiciliu

de Madalina PETRESCU Joi, 13 Aprilie 2023 394
Medicului cardiolog, Dan Tesloianu de la Spitalul „Sf. Spiridon” din Iaşi, pus sub acuzare de Parchetul General pentru că refolosea stimulatoare cardiace extrase din cadavre, a fost plasat în arest la domiciliu în urma unei decizii pronunţate, joi, de Tribunalul Bucureşti, scrie ziare.com.

Decizia nu este definitivă şi poate fi contestată la Curtea de Apel Bucureşti. Dan Tesloianu a fost arestat preventiv pe 18 februarie pentru săvârşirea infracţiunilor de abuz în serviciu, în formă continuată, complicitate la continuarea executării lucrărilor după dispunerea opririi acestora de către organele de control competente, potrivit legii, şi luare de mită.



Taguri

Comentează știrea

Mihai
14 aprilie 2023
tara lui papura voda

Normal, cum sa stea un asemenea jeg in puscarie...e ditamai doctorul, ei nu gresesc niciodata, nu exista malpraxis, nu exista nesimtire, spaga si altele... chiar daca ii prindem cu mii de euro in halat, ei tot imaculati sunt... astia sunt doctorii , magistratii, sunt speciali, ce stim noi ,muritorii de rand.In maxim 30 de zile, e inapoi la spital, ca si cand nu s a intamplat nimic. Traiasca justitia, eu cred ca ar trebui marite salariile in magistratura.

Alte știri din sectiunea Actual

Ultima oră

Titlurile zilei