Statul islamic INGROZEȘTE LUMEA! Decapitări pe bandă rulantă

de Cuget Liber Luni, 17 Noiembrie 2014 200
Grupul terorist Stat Islamic a difuzat o înregistrare video în care arată decapitarea simultană a 15 bărbați, prezentați ca fiind militari sirieni luați ostatici.
Înregistrarea prezintă teroriști din grupul Stat Islamic mergând alături de cei 15 ostatici, în grupuri de câte doi. La un moment dat, fiecare terorist scoate o sabie și decapitează câte un ostatic. Ostaticii au fost prezentați ca fiind militari din forțele regimului Bashar al-Assad.
Într-o altă înregistrare, grupul terorist sunnit Stat Islamic (Stat Islamic în Irak și Siria / Stat Islamic în Irak și Levant) prezintă decapitarea angajatului umanitar american Peter Kassig, în vârstă de 26 de ani, care era ostatic de un an.
Siria se confruntă, începând din martie 2011, cu revolte reprimate violent și cu un conflict militar între serviciile de securitate subordonate regimului Bashar al-Assad, forțele opoziției siriene și grupuri teroriste, inclusiv organizația sunnită Stat Islamic (Stat Islamic în Irak și Levant). Bilanțul conflictului este, potrivit estimărilor ONU, de aproape 200.000 de morți, scrie mediafax.ro.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Actual

Ultima oră

Titlurile zilei