Trei români au fost arestați în Olanda, după ce au împușcat un fazan, din mașină

de Madalina PETRESCU Luni, 27 Mai 2024 553
Trei români au fost arestați duminică la Colijnsplaat, în sudul Olandei, după ce în mașina lor au fost găsite o pușcă cu aer comprimat și un fazan împușcat. Unul dintre bărbați a declarat că arma îi aparține și că a împușcat pasărea din mașină, relatează site-ul regional de știri HVZeeland.

Poliția a primit un raport duminică, în jurul orei 18.30, că pe un teren în Zuidlangeweg are loc o vânătoare ilegală. La fața locului s-a dovedit că un martor blocase mașina vânătorului: văzuse că din vehicul s-au tras focuri de armă și că apoi un bărbat a fugit pe pajiște și s-a întors la mașină cu ceva în mâini.

Potrivit polițiștilor, în mașină se aflau trei bărbați români. Pe scaunul pasagerului era o pungă de plastic care conținea un fazan care se pare că tocmai fusese împușcat. Într-o nișă din plafonul vehiculului, o pușcă cu aer comprimat cu telemetru era ascunsă într-o pătură. După ce a fost descoperită pușca cu aer comprimat, cei trei ocupanți au fost arestați, a informat poliția.

La secția de poliție s-a dovedit că cei trei pescuiseră toată ziua pe o barcă de pescuit sportiv. Pe drumul de întoarcere au văzut un fazan. Proprietarul vehiculului, în vârstă de 34 de ani, și-a scos pușca cu aer comprimat și a împușcat pasărea din mașină. Potrivit polițiștilor, bărbatul nu știa că vânătoarea de fazani este interzisă și că ai nevoie de autorizație de la proprietarul terenului. Românul a fost amendat cu 250 de euro și arma i-a fost confiscată.


Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Actual

Ultima oră

Titlurile zilei