Maluma şi Nick Carter de la "Backstreet Boys", surprizele Festivalului "Neversea" din acest an

de Mirabela ȘERBĂNESCU Vineri, 10 Mai 2024 7300
Organizatorii festivalului „Neversea”, prezenţi la malul mării, au anunțat, joi, primii artiști și surprizele de care vor avea parte în această vară atât constănţenii, cât şi turiştii, în perioada 4-7 iulie. Potrivit acestora, în 2024, „Neversea” are o nouă poveste: devine „The Queen of Festivals” și prezintă o infuzie de energie feminină. Nu, nu este vorba despre un rebranding, ci este vorba despre evoluţie, cu muzică pentru toate gusturile şi pentru toată lumea.

Anul acesta, la Festivalul „Neversea” sunt aşteptate în jur de 70.000 de persoane, susţin organizatorii. Ediţia din perioada 4-7 iulie 2024 va fi cea mai „caliente“ de până acum, datorită celor peste 150 de artiști, experiențelor pregătite în festival și momentelor unice create de organizatori. Maluma, superstarul global al muzicii reaggeaton, vine pentru prima dată la un festival din România. Pe lângă el, pe scena principală a festivalului va ajunge Nick Carter, un icon al muzicii pop, membru al celebrei trupe „Backstreet Boys”, care vine în premieră în România, la „Neversea”. Totodată, la ediția 2024 a celui mai mare festival organizat pe plajă vor ajunge: Bebe Rexha, G-Eazy, Mahmut Orhan, Don Diablo, Alok, Salvatore Ganacci etc.
Anul acesta, fanii se vor putea bucura de muzica artiștilor lor preferați la cele patru scene din festival: „Mainstage”, „The Ark”, „Daydreaming” și „Oasis Carnaval”.

La „Mainstage”, pe lângă artiștii menționați deja, publicul se va întâlni și cu Steve Aoki, Tujamo, Gordo și Sofi Tukker. La „The Ark”, primele nume anunțate sunt „DubFx & Woodnote”, „Netsky” și „Wilkinson”. La „DayDreaming”, Jan Blomqvist, Sara Bluma, Sébastien Léger, Shimza și „Vintage Culture” sunt doar câteva dintre numele cu care fanii vor petrece patru răsărituri și apusuri de neuitat. În următoarele săptămâni, vor fi anunțați și alți artiști care vor completa line-up-ul celei de-a șasea ediții „Neversea”.
Mai mult decât atât, începând cu acest an, „Neversea” își asumă misiunea de a crește procentul de femei artiste din festival. De asemenea, anul acesta, în fiecare zi, la fiecare scenă, va fi câte o artistă inclusă în line-up. O veste bună, banii strânși în urma donațiilor pe care le vor face fanii în timpul evenimentului către „Spitale Publice din Bani Privați” vor susține construcția celei mai mari clinici de psihiatrie pediatrică, în cadrul Spitalului Clinic „Prof. Dr. Alexandru Obregia” din București, unde sunt ajutați copii din toate colțurile țării.
Persoanele care nu și-au achiziționat încă un abonament pentru cea de-a șasea ediție a festivalului o pot face de pe neversea.com/tickets cu prețuri începând de la 79 de euro + taxe pentru General Access 4 days și VIP 4 days de la 199 de euro + taxe. De luni, 13 mai, prețurile abonamentelor vor crește, așadar, mai sunt câteva zile în care fanii pot beneficia de prețuri speciale. Dintre artiştii români care vor evolua pe scenă o amintim pe Alina Eremia, care a declarat că va pregăti ceva special pentru public, cu totul diferit.

Ca în fiecare an, pe plaja de la Modern vor fi prezente numeroase forţe de ordine, care vor asigura desfăşurarea în siguranţă a evenimentului. O altă veste, începând din data de 9 mai, constănţenii şi tinerii sub 25 de ani beneficiază de o ofertă specială, mai exact preţuri cu discount mare la achiziţionarea biletelor. 

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Cultură-Educație

Ultima oră

Titlurile zilei