Doar câteva bilete la concertul extraordinar „De ziua ta, mamă!”, de la Casa de Cultură din Constanța

de Simona ANGHEL Luni, 04 Martie 2024 646
Miercuri, 6 martie, Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța va găzdui, în dublă reprezentație, la cererea, publicului concertul extraordinar „De ziua ta, mamă”, avându-i ca soliști pe Steliana Sima, Constantin Enceanu, Mariana Ionescu Căpitănescu, Mioara Velicu, Gelu Voicu, Marcela Fota. Fiecare dintre acești interpreți aduce cu sine o bogată tradiție muzicală, dar și o voce inconfundabilă ce a rămas în inimile ascultătorilor de-a lungul anilor.
Acompaniamentul muzical va fi asigurat de Orchestra Barbu Lăutaru, condusă de maestrul Victor Florea, un nume consacrat în lumea muzicii populare. Orchestra va oferi publicului nu doar acompaniamentul perfect pentru vocile de excepție, ci și numeroase surprize muzicale pe tot parcursul spectacolului, aducând în prim-plan tradiția și bogăția muzicii populare românești.
Pentru că biletele pentru primul spectacol, programat la ora 20, s-au epuizat în doar câteva ore, conducerea Casei de Cultură din Constanța a propus impresarului organizarea încă unei reprezentanții, de la ora 17.
Așadar, pentru spectacolul de la ora 17 mai puteți găsi doar câteva bilete la prețul de 70 lei, respectiv 90 lei.
Biletele se găsesc pe ticketstore.ro; iabilet.ro; entertix.ro și la Agenția de bilete din incinta Casei de Cultură a Sindicatelor.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Cultură-Educație

Ultima oră

Titlurile zilei