Moment solemn la Colegiul Militar constănțean

de Simona ANGHEL Miercuri, 06 Decembrie 2023 13991
La începutul acestei săptămâni, comandantului Colegiului Național Militar „Alexandru Ioan Cuza", comandor Cornel-Marius Abagiu, i-a fost conferită Emblema de Onoare a Statului Major al Apărării, pentru profesionalismul de care a dat dovadă pe parcursul anului 2023, precum și pentru efortul depus în îndeplinirea ireproșabilă a atribuțiilor de serviciu.
Născut în localitatea Drăgășani (județul Vrancea), comandorul Cornel-Marius Abagiu a ales să urmeze Liceul Militar de Marină „Alexandru Ioan Cuza” din Constanța, pe care l-a absolvit în urmă cu trei decenii. Iar în anul 1998 finaliza studiile superioare la Academia Navală „Mircea cel Bătrân”, Facultatea de marină Militară, „inginer de echipamente de navigație hidrografică”.
Pe 15 octombrie 2023 a fost împuternicit pentru a asigura îndeplinirea atribuțiilor de comandant la Colegiul Național Militar „Alexandru Ioan Cuza”.
De-a lungul carierei a obținut numeroase decorații și distincții, cea mai recentă fiind semnul onorific „În serviciul Patriei” pentru 25 de ani de activitate.
Întregul personal al Colegiului Militar constănțean îi transmite sincere felicitări! 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Cultură-Educație

Ultima oră

Titlurile zilei