S-a deschis Școala Comunitară a UDTTMR

de Cuget Liber Luni, 30 Septembrie 2013 416
Uniunea Democrată a Tătarilor Turco-Musulmani din România a deschis sâmbătă, 28 septembrie, cursurile organizate în cadrul Școlii comunitare, pentru anul școlar 2013 - 2014. 
La eveniment au participat elevi, profesori, părinți, dar și reprezentanți ai conducerii UDTTMR și membrii Comisiei de învățământ din cadrul uniunii. Cu acest prilej a fost prezentată oferta educațională propusă de UDTTMR pentru membrii comunității, pentru anul școlar 2013-2014.
Astfel că, în fiecare sâmbătă, la sediul central al uniunii din strada B.P. Hașdeu nr. 53 se vor organiza, pe lângă tradiționalele cursuri de limba tătară, susținute de prof. Neriman Ibraim și Ferdis Gelal și cursuri de matematică - profesor Suzan Ismail, limba engleză - profesor Leila Kerim Wilson, desen - profesor Fedin Chelmambet și muzică - profesor Câimet Memet. De asemenea, tot la sediul uniunii se organizează și cursuri de dansuri tradiționale tătărești, profesori fiind Ulgean Ene și Ildeniz Seitmambet.
În această perioadă, la sediul UDTTMR se organizează și preselecție pentru ansamblul de dansuri al filialei. Toate cursurile organizate de UDTTMR sunt gratuite.
"Este o surpriză plăcută pentru noi să constatăm că există un interes deosebit pentru cursurile organizate de Uniune. Ne dorim ca prin aceste cursuri să venim în întâmpinarea atât a celor mai tineri dintre membrii comunității, dar și în sprijinul părinților, având în vedere că ele sunt organizate în sistem gratuit. Îi asigurăm pe membrii comunității noastre că în măsura în care vor fi cereri și pentru alte discipline ne vom strădui să organizăm și alte cursuri, să răspundem, pe cât posibil, cât mai multor solicitări. Nu în ultimul rând trebuie să menționez și sprijinul profesorilor care predau aceste cursuri, care provin și ei din rândul comunității și la care am găsit înțelegere pentru derularea acestui proiect educațional", a declarat președintele UDTTMR, Gelil Eserghep.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Cultură-Educație

Ultima oră

Titlurile zilei