Bărbații sunt înnebuniți după complimente. Iată ce vor să audă!

de Cuget Liber Marţi, 05 Februarie 2013 924
Complimentele sunt importante pentru bărbați aproape la fel de mult ca și pentru femei. Iar pentru bărbații care-și ridică în slăvi soțiile, însă nu sunt plătiți cu aceeași monedă, lucrurile sunt chiar mai frustrante. Iată complimentele după care tânjește fiecare reprezentant al sexului tare:

Nimeni nu mă face să râd așa ca tine.
Bărbații pun accent pe glume și ironii și vor ca partenerele lor să le aprecieze pe simțul umorului. Afirmația "Nimeni nu mă face să râd așa ca tine" este mult bună decât un simplu: "Ce amuzant ești".
Oferi cele mai bune sfaturi.
Nu doar că bărbaților le place să li se ceară ajutorul când este vorba de rezolvat probleme, însă vor ca iubitele/partenerele lor să-i asculte cu atenție (și să aprecieze) ceea ce ei au de spus.
Ești atât de mare.
Este un lucru evident, nu? Chiar și când sunt suficient de bine dotați, o mulțime de bărbați nu sunt siguri cum stau în comparație cu alți bărbați, legat de bărbăția lor, așa că vor să audă de la parteneră că este impre-sionată.
Brațele tale sunt atât de sexy,
Dacă iubitul tău petrece o mulțime de timp la sala de forță, vrea ca munca lui să primească recunoaștere. Încearcă să-i complimentezi tricepșii - vei avea mai mult succes decât dacă îi vorbești despre bicepși.
Fundul tău arată extraordinar în acei jeanși.
Bărbații nu sunt obișnuiți să fie priviți astfel - însă va fi înnebunit de faptul că tu îl vezi ca pe un obiect sexual.
Mă înfierbânți.
Aproape orice spui în timpul sexului sau al preludiului, prin care îi comunici că face ceea ce trebuie, primește 100 de puncte din partea lui.
Ești atât de bun la…
Fă-i complimente de fiecare dată când are un moment bun, indiferent că este vorba să cânte la chitară, a marcat un gol la meciul de fotbal la care a fost cu băieții sau a gătit o cină minunată.
Mă simt în siguranță atunci când sunt cu tine.
Indiferent de cât de independentă ești, partenerul tău vrea să știe că te simți protejată în prezența lui (chiar și dacă tu ești cea care omoară păianjenul când sunteți împreună și nu el). (sursa:www.sfatulparintilor.ro)

Taguri

Comentează știrea

admirator
5 februarie 2013
probabil

vorbiti de barbatii astia tineri, educati dupa principiile voastre... jumatate gay, jumatate sub papuc... Dragelor, un barbat adevarat este suspicios cand e complimentat... Cei care vor sa fie laudati, sunt deviati psihic. De obicei ocupa functii importante. Si pe astia nu mai importa cu ce-i lingusiti... Dar de unde ati luat cugetarile astea pro-fund-e?

admiratir
5 februarie 2013
iar daca declarati unui barbat

ca nimeni nu mai e ca el (dotare, tehnica etc) tocmai marturisiti ca aveti multa experienta... in domeniu; credeti ca asta e de natura sa il faca sa va aprecieze?

Alte știri din sectiunea Diverse

Ultima oră

Titlurile zilei