Rețete pentru pici Budincă de macaroane cu piept de pui (3-4 ani)

de Andreea PERHAIȚĂ Sâmbătă, 05 Martie 2011 444
Ingrediente: 250 g macaroane, 500 g piept pui, 150 ml lapte, 100 ml ulei de măsline, 3 ouă, 300 ml sos de roșii, pătrunjel, 1 linguriță făină, sare. Mod de preparare: Macaroanele se fierb în apă cu sare până se înmoaie, se clătesc cu apă rece și se lasă în ea o oră. Carnea se toacă și se amestecă cu sare, ulei și pătrunjel tocat. Se călește într-o tigaie până e făcută. Macaroanele se scurg de zeamă și se amestecă cu gălbenușurile de la două ouă. Se pune o parte din macaroane într-o tavă unsă, se continuă cu un strat de carne, iar macaroane și la final se unge budinca cu gălbenușul de la oul rămas. Se coace în cuptor la foc mediu 30 de minute. Se servește cu sos de roșii.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Diverse

Ultima oră

Titlurile zilei